3CX Türk Kızılay’ın beklentilerinin başarıyla üstesinden geliyorLONDRA, BİRLEŞİK KRALLIK, 18 KASIM 2021 – Ödül sahibi iş iletişimleri çözümünün geliştiricisi 3CX, yazılım telefonu sisteminin Türk Kızılay tarafından dağıtılacağını duyurdu. Yerel olarak Türk Kızılay olarak bilinen Türk Kızılay Derneği, yerel ve uluslararası ölçekte afet yardımı görevleri ve sosyal dayanışma operasyonlarından sorumlu kar amacı gütmeyen bir kuruluştur.

Eski PBX’lerinin sınırlandırmalarıyla karşılaşan Türk Kızılay, gelecekte olabilecek değişikliklerden etkilenmeyen modern bir iletişim sistemine yükseltme arayışındalardı. Öncelik listelerinin başında bulunan güvenlik ve verimlilikle birlikte, mobilite ve ölçeklenebilirlik için artan ihtiyaçlarını da sürdürebilecek yeni bir sisteme gereksinim duyuyorlardı.

Kuruluş, Türkiye çapında 10 bireysel kurulum gerçekleştirmelerine yardımcı olmak üzere 3CX Platin İş Ortağı Bilişim Bilgisayar LTD ŞTİ firmasına yöneldi. Destekleri sayesinde sistem, uzamış bir arıza süresi veya zor uygulama olmadan hızla dağıtıldı. Bundan sonra Call Flow Designer’a, kolay yedekleme ve geri yükleme seçeneklerine ve anında verimliliklerini ve üretkenliklerini arttıran CRM entegrasyonuna erişebildiler. Özellik zengini tümleşik iletişim sistemi, Türk Kızılay’ın ilk beklentilerini karşılamakla kalmadı aynı zamanda güvenle beklentilerin ötesine geçti.

“3CX en iyi IP Telefon Sistemi çözümüdür. Zengin tümleşik iletişim fonksiyonlarını, mobiliteyi, ölçeklenebilirliği, kolay yönetimi, yük devretmeyi, webmeeting’i ve kullanıma hazırlığı biraraya getirir.” – Sedat Pamuk, BT Operasyon Müdürü, Türk Kızılay

Türk Kızılay hakkında daha fazla bilgi edinin ve 3CX çözümünün güvenilir ve kesintisiz bir iletişim akışı sürdürmeye nasıl yardımcı olduğunu bir tam vaka çalışmasından öğrenin.

3CX Hakkında (www.3cx.com.tr)

3CX, özel ip santrallerin yerini alarak iş bağlanabilirliğine ve iş birliğine yenilik getiren açık standartlı bir iletişim çözümünün geliştiricisidir. Ödül kazanan yazılım, her ölçekteki şirketin telekomünikasyon maliyetlerini azaltmasına, çalışan verimliliğini arttırmasına ve müşteri deneyimini geliştirmesine imkan tanır.

Entegre web konferans, Android ve iOS için uygulamalar, web sitesi canlı yardım, SMS, Facebook ve WhatsApp entegrasyonu ile 3CX, şirketlere yepyeni ve tam bir iletişim paketi sunmaktadır.

Küresel mevcudiyetini sürdüren 3CX'in ABD, Birleşik Krallık, Almanya, Güney Afrika, Rusya ve Avustralya'da ofisleri bulunmaktadır. 3CX'i LinkedIn, Instagram, Facebook ve Twitter’da ziyaret edin.

Bilişim Bilgisayar LTD ŞTİ Hakkında (www.bb.com.tr)

1997 yılında kurulan Bilişim Bilgisayar LTD ŞTİ; BT çözümleri, uçtan uca kurulum ve sistem yönetimi sağlamada uzmanlaşmıştır. Tüm müşterileri için güvenli ve güvenilir bir süreç temin etmek üzere bütün prosedürlerinde ISO27001 kalite standartları uygulamaktadır. Bilişim 500 (Türkiye’deki en iyi 500 BT şirketi listesi) arasında listelenen B&B, Türkiye pazarındaki BT endüstrisinin en yenilikçi ve hızlı büyüyen oyuncularından biridir.