Telekom Giderlerinizi Azaltırken Rekabetçiliğini Arttırın!Az olan maaş ödemeleri ve duraklamış ücret büyümesiyle, tüketicilerin daha az para harcaması beklenmektedir ki bu da işletmeleri harcamaları konusunda daha seçici olmaya zorlamaktadır. Yani harcamalarınızı gözden geçirip kazancınızı ortadan kaldıran giderleri elimine etmeniz için ideal zaman geldi ve bu işe başlanacak iyi bir yer ise telefon sisteminizdir.
İşletmeniz halen eski geleneksel telefon sistemine dayanıyorsa, yüklü miktarda parayı boşuboşuna harcıyor olabilirsiniz. Artık yazılım tabanlı bir telefon sistemi edinmenin zamanı gelmiş olabilir. İşte nedeni:

Harcadığınız Paranın Daha Fazlasını Alın

IP telefon sistemi yazılım çözümleri; softphone’lar, mevcudiyet ve web konferansı gibi çeşitli birleşik iletişim özelliklerini kapsayan geleneksel bir telefon sisteminin yarı maliyetine daha sağlam özellikler sunar. Yazılım, inşa edilmekten ziyade kodlandığı için IP Santrali satıcıları sunduklarını yeni özellikler ve güncellemelerle daha da geliştirme yeteneğine sahiptir. Öte yandan modası geçmiş analog telefon sisteminizle, yeni özellikler eklemek isterseniz tüm sunucuyu değiştirmeniz gerekir. Bu ise maliyetli ve zaman harcayıcıdır; işletmenizin rekabet yeteneğini eninde sonunda ortadan kaldırır.

Uzun Mesafe Faturalarını Azaltın

Yazılım tabanlı telefon sistemleri, uzun mesafe arama ücretlerini ve seyahat giderlerini azaltmanıza yardımcı olabilir. Bugün işletmeler ülkenin dört bir yanına doğru genişlemektedir bu yüzden geleneksel bir santrale bağlı kalınması pahalı bir işkence haline gelmiş olabilir. VoIP sağlayıcıların (örn. SIP trunk sistemi) faydalarının desteklenmesiyle IP telefon sistemleri, arama maliyetlerinde önemli tasarruflar sunabilir. Artık tamamen farklı ofislerdeki çalışanlar, iki ayrı yazılım tabanlı telefon sistemlerini birleştiren bir köprü aracılığıyla kolayca iletişim kurabilir. Böylece mevcut internet bağlantınızdan faydalanarak ofisler arasında ücretsiz aramalar yapabilirsiniz. Ayrıca internetten yapılan aramalar, geleneksel taşıyıcıların sırtında seyahat edenlere göre maliyet bakımından çok daha uygundur.

Seyahat Bütçenizi Kısın

Bugünün rekabetçi ortamında müşteriler, satıcılar ve meslektaşlarla güçlü, uzun süren ilişkiler geliştirmek hiç olmadığı kadar önemlidir ve bunu yapmanın en iyi yolu da yüz yüze etkileşim kurmaktır. Ofisiniz halen iletişim için antika bir IP Santrali sistemine dayanıyorsa, muhtemelen çok fazla miktarda uçuş yapıyor veya arabanızda seyahat ederken yıpranıyorsunuzdur. Yazılım tabanlı bir sisteme geçerseniz, web konferansı özelliği sayesinde bu ilişkileri sürdürmek için artık seyahat etmeniz gerekmez. Video ve sesli iletişimin bir internet tarayıcısı aracılığıyla gerçekleşmesini sağlayan WebRTC teknolojisini destekleyen Web konferansı, ofisinizden ayrılmanızı bile gerektirmeden 3.000 mil uzaklıktaki müşterinizle bir toplantı gerçekleştirmenize imkan tanır.
Yazılım tabanlı bir telefon sisteminin, işletmenizin nasıl tasarruf etmesine yardımcı olacağını ve daha etkin bir şekilde faaliyet göstermesini sağlayacağını anlamak kolaydır.