telefon sistemi-kısayol tuşlarıTelefon numaralarını arayıp tuşlamak değerli zamanınızı mı çalıyor? Aramaları yönlendirmek veya bir aramayı sesli aramaya göndermekten yoruldunuz mu?

Neden bağlantıları daha hızlı hale getirmiyorsunuz?

3CX’in Birleşik İletişimler çözümünün parçası olan Kısayol Tuşları özelliğini kullanarak aramalarınızı yapın, aramaları yanıtlayın, aktarımları gerçekleştirin veya aramaları beklemeye alın.

Numaraları aramak veya seçtiğiniz işlemleri gerçekleştirmek için artık 3CX softphone üzerindeki Kısayol Tuşları’nızı özelleştirebilirsiniz.

Kısayol Tuşu Nedir?
Kısayol tuşu, tümüne tek seferde bastığınızda bir görevi gerçekleştiren klavyenizdeki bir tuş veya tuş kombinasyonudur. Çok sayıda yere fareyle tıklayarak bir şeyler yapmanın açıkça çok daha hızlı bir yoludur. Klavyenizle kopyalayıp yapıştırdığınızı düşünün, aynı mantıkla çalışır!

Kısayol Tuşu Nasıl Zaman Tasarrufu Sağlar

İşte kısayol tuşlarının size nasıl zamandan tasarruf sağlayacağının bir örneği.

Arama yapmak istediğiniz bir web sayfasında telefon numarasını gördüğünüzde, sadece vurgulamanız yeterlidir. Daha sonra numarayı softphone’unuza eklemek için bir Kısayol Tuşu kombinasyonuna (veya fonksiyon tuşuna) basın. Bir diğer tıklamayla numara aranır. Bir numarayı aramak için daha fazla arama ve basma yok!

Aramaları aktarmak için kurcalamaktan kaçının. Aktarımcının arama hakkında bilgilendirildiği “katılımlı” bir aktarım veya bu işlemler için ayarladığınız Kısayol Tuşu kombinasyonuna tıklayarak kişinin dahili hattına giden “kör” bir aktarım yapabilirsiniz.

Bir dakikanızı ayırın ve 3CX softphone’unuza Kısayol Tuşlarını kurun – hızlı ve kullanımı kolay yapılandırma “Ayarlar” bölümündedir. Kısayol tuşlarınızın nasıl kurulacağına dair talimatlar buradan bulunabilir.