Yeni v15.5 Eğitim Videolarına Göz Atın!V15.5’in piyasaya çıkışıyla web sitesi, dokümentasyon ve kaynaklar çeşitli güncellemeler geçirmiştir. Harika geribildirimler aldık ve şu anda son sürümün yeni özelliklerini yansıtmak üzere güncellenmiş olan 3CX Akademi Temel ve İleri eğitim videoları hakkında sizi bilgilendirmekten ötürü memnuniyet duymaktayız!

Bildiğiniz gibi 3CX Sertifikasyon Kursu, daha verimli bir öğrenim deneyimi sunmak üzere güncellenmiş ve yeniden yapılandırılmıştır. Temel, Orta ve İleri Seviyelere ayrılmış; her katman 3CX ile başlamanıza ve daha gelişmiş kavramlara ve yapılandırmaya doğru ilerlemenize yardımcı olmak üzere çeşitli farklı modüller içerir.

Temel seviye; 3CX kurulumu, istemcinin kurulumu, masaüstü telefonların yapılandırılması, güvenlik duvarı ve SIP trunkların eklenmesinde size rehberlik eder. Orta seviye daha yoğundur ve güncellemeler, dahili hat ayarları, uzak dahili hatlardan halka gruplara, IVR’lere ve kuyruklara kadar herşeyi kapsar. İleri seviyede; gelişmiş gelen ve giden yönlendirme, sorun giderme, güvenlik, dolandırıcılıkla mücadele ve köprüleri öğreneceksiniz.

3CX Akademi’nin her seviyesi sizi sertifikasyon sınavlarına iyi bir biçimde hazırlayacaktır. Zaten sertifikalı mısınız? Eğitim videolarımız, bilgilerinizi tazelemenin ve bir 3CX uzmanı olarak kalmanın harika bir yoludur! Ayrıca ücretsiz yerinde eğitim etkinlerimize ve webinarlarımıza katılmanızı tavsiye ederiz.

Sitemizde sertifikası bulunmayan ortakların listelenmeyeceğini size hatırlatmak isteriz.

Halen neyi bekliyorsunuz? Hemen binlerce sertifikalı 3CX ortağına katılın ve 3CX Akademi Eğitim Kursuna başlayın!