3CX Santralinizi Microsoft Azure'da barındırınMicrosoft Azure, kullanıcılarımızın yoğun isteği üzerine desteklenen Bulut Santral sağlayıcıları listemize eklenmiştir.

Artık sadece birkaç dakika içinde tam olarak yapılandırılabilen bir 3CX örneğini çalıştırabilir ve santralinizi Microsoft Azure hesabınızdan yönetebilirsiniz. Herşeyi tek bir hesaptan yönetebildiğiniz ve Azure bilginizi geliştirirken büyük tasarruflar yapabileceğiniz için zaten bir Microsoft Azure kullanıcısıysanız ve web sunucunuzu Azure üzerinde barındırıyorsanız bu harika bir şeydir!

Yıllık 3CX ücreti (ister bakım ister abonelik olsun), çoğu bulut santrali sağlayıcılarının aylık abonelik maliyetinden daha azdır. Diğer sunucularınızı yönettiğiniz yerden 3CX’i barındırmak ve sadece önemli tasarruflar için değil aynı zamanda kontrolü sağlamak için de Azure bilginizi geliştirin. Hangi IP Telefonları ve SIP trunk’ları kullanmak istediğinizi ve verilerinizin sorumluluğunu seçin!

Kurulum çok basittir. Microsoft Azure abonelik kimlik no.nuzu elde etmek ile bunu PBX Express aracını kurulumda girmek size kalmıştır.

Bunun nasıl gerçekleştirileceğini öğrenmek üzere daha fazla bilgi için 3CX Santrali Telefon Sistemini Microsoft Azure’de Barındırın hakkında hazırladığımız kılavuza göz atınız.