türkiye eğitimi2018 yılında şu ana kadar çok yoğunduk ve 3CX merkezinde sizlere çok sayıda yeni eğitim etkinliği düzenlemek üzere oldukça iyi çalıştık. Yılın ilk etkinliği İzmir Türkiye’de gerçekleşecek bu yüzden Türk ortaklarımızdan biriyseniz, neden eğitim etkinliklerimizden birinde 3CX sertifikası edinmeye hazırlanmıyorsunuz?

İki etkinlik de hem temel hem gelişmiş ürün eğitimi kavramlarını kapsayacaktır ve Bortar Etkinlik Salonu’nda 21 Şubat 2018 Çarşamba günü gerçekleşmesi planlanmıştır. Mevcut ortaklarımızın becerilerini ve bilgilerini geliştirmesi ve yeni ortaklarımızın 3CX sertifikalı olması için harika bir fırsattır. 3CX’in ortağı olarak kalabilmek için telefon sisteminin en güncel sürümü üzerine sertifikanız olması gerekmektedir.

Türkiye’deki eğitim oturumlarımız, yeni ve etkin tüm 3CX ortaklarımıza açık ve de katılımı ücretsizdir. Dikkatle planlanmış workshop’larımız katılımcıların, 3CX’in nasıl işlediğine dair daha iyi bir kavrayış geliştirmesini ve santralin en yeni özelliklerini ve geliştirmelerini öğrenmesini mümkün kılar. 3CX uzmanlarıyla buluşmak ve diğer ortaklarla bağlantı kurmak için de mükemmel bir fırsattır.

3CX eğitim etkinliklerinde teknik destek personelleri ve ön satış çalışanları hedef alınır. Bu eğitimler size 3CX müşteri kurulumlarını pazarlamanız, çalıştırmanız ve desteklemeniz için gereken becerileri ve bilgiyi sağlayacaktır. Temel ve gelişmiş workshop’lar 3CX ve istemcilerin, SIP trunk’ların, dahili hatların ve güncellemelerin kurulumundan halka gruplarına, IVR’lere, yönlendirmeye ve güvenliğe kadar herşeyi kapsayacaktır.

Konum ve tam ajanda dahil etkinlikler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve katılım için kaydolmak üzere lütfen aşağıdaki linkleri ziyaret edin:

Temel Eğitim – 21 Şubat 2018 Çarşamba – İzmir, Türkiye

Gelişmiş Eğitim – 21 Şubat 2018 Çarşamba – İzmir, Türkiye

Workshop’lardaki yerler sınırlıdır bu yüzden yerinizi garantilemek adına katılımınız için mümkün olan en kısa zamanda kaydolmanızı tavsiye ederiz.