arama yönetimi-blf paneliDoğrudan çalıştığınız kişileri nasıl yakından takip edebilirsiniz? Nasıl bağlı olduklarını veya arama kabul edebileceklerini ya da bir tartışmaya katılabileceklerini bilebilirsiniz?

Şirket ister büyük ister küçük olsun, hepimiz belirli bir yakın işbirlikçi grubuyla çalışırız – yaptığımız şey üzerine en fazla girdiye sahip, nispeten az sayıda kişi.

3CX softphone’unuzdaki Meşgul Lamba Alanı (BLF) paneli, işte en büyük öneme sahip kişilerle yakın temasta kalabilmenizi sağlar.

BLF paneli nedir?

3CX softphone’unuzdaki BLF paneli, aynı IP Telefonu’nuzdaki BLF paneli gibi çalışır. Bir gösterge serisi size dahili hatların meşgul olup olmadığını söyler ve aramaları kolaylıkla aktarmanızı sağlar.BLF inside image

En beğenilen ve çok kullanılan dahili hatlar listeniz gibi düşünebilirsiniz: Yöneticinizden BLF dahili hatlarını sizin için en önemli dahili hatlar için yapılandırmasını isteyebilirsiniz.

Patronunuz arama kabul etmek için çok mu meşgul?

Durumunu görmek için BLF’ye bakmanız yeter. Yeşil ışık kişinin müsait olduğunu gösterir ancak ışık sarıysa, hat meşguldür; turuncu ışık kişinin yerinde olmadığını gösterir; kırmızı ışık kişinin iş seyahatinde olduğunu ifade eder; gösterge açık yeşil yanıyorsa, kişi öğle yemeğine çıkmıştır, beyaz çizgili kırmızıysa ‘Rahatsız etmeyin’ demektir ve gri dahili numaranın kayıtlı olmadığı anlamına gelir.

BLF’lerin Tasarruf Zamanı

BLF paneli tarafından sağlanan Mevcudiyet bilgileri size zamandan tasarruf sağlar çünkü ne zaman arayacağınızı veya aramayacağınızı ve bir aramayı ne zaman aktaracağınızı bilirsiniz. Meslektaşlar birbiriyle konuşuyor mu? Böylece müşteriden gelen önemli bir harici aramayı aktarabileceğinizi bilirsiniz.

Bir tıklamayla arama yapmak veya bir aramayı aktarmak için BLF panelini kullanın. Bir sekreter patronuna mı erişmeye çalışıyor? Panel, patronun müsait olduğunu gösterir; patronun dahili hattına tek bir tıklamayla arama gerçekleştirilir. Telefonda önemli bir müşteri mi var? Bir tıklama, aramayı müşterinin konuşmaya ihtiyacı olan numaraya yönlendirir.

BLF’lerle zaman tasarrufu hakkında daha fazla bilgi mi edinmek istiyorsunuz? Buraya bakın.