V18 kullanıcılarının 2024’ün sonuna kadar V20’ye geçmeleri gerekiyor.

Versiyon 18, 2024 yılı sonuna kadar desteklenmektedir. Bu son güncelleme olan Güncelleme 9a BETA’da Google PUSH, Apple ve API Desteği sertifikalarını yeniledik. Bu güncelleme, yenilenen PUSH desteğini test etmenize ve 3CX Uygulamalarını yıl sonuna kadar kullanmanıza olanak tanıyacaktır. Mümkün olan en kısa sürede V20’ye geçişinizi planlayın.

Not: V20 önümüzdeki haftalarda Windows yüklemeleri için kullanıma sunulacak.

Uzatılmış Geçiş Son Tarihleri

  • 3CX tarafından barındırılan – son tarih 1 Eylül 2024’e uzatıldı.
  • NFR Anahtarlar– son tarih 1 Temmuz 2024’e kadar uzatıldı. İş Ortağı NFR anahtarınızın amacı, 3CX’i dahili olarak en son sürümde test etmek, demo yapmak ve kullanmaktır. Bu nedenle bir an önce Versiyon 20’ye yükseltmeniz mantıklı olacaktır.
  • Ücretsiz 4SC Lisansları1 Temmuz 2024’ten önce V20’ye yükseltin ve kayıt olun. Bunu yapmak için Şu adımları izleyin.

En Güncel PUSH Sertifikalarını Alın

3CX Uygulamalarınız için en son PUSH sertifikalarını içerecek şekilde V18 sisteminizi yükseltin, en son güncellemeye tıklayın: V18 yönetici konsolunuzdan “Yeni V18.0 Güncellemesi 9A”.

Sürüm 20’ye Yükseltme

Sürüm 18, 2024 yılı sonuna kadar desteklenecektir. Debian 10, diğer V18 bileşenleriyle birlikte kullanım ömrünün sonuna gelecektir.

En kısa sürede geçiş sürecinizi planlamaya başlamanız gerekiyor. Bu V20’ye Hazır Olun Web seminerini izleyerek başlayabilirsiniz. Ayrıca bir tane de kontrol listesi var.

Özel Ortak veya Müşteri Forumlarımızda tartışmaya katılın. Daha fazla gelişmeden haberdar olmak için bizi X ve LinkedIn’de takip edin.