İster yerinde, ister bulutta ya da bir MiniPC Aygıtında olsun v15.5 başka hiçbir firmanın sunamadığı bir kullanıcı deneyimi sunuyor

LONDRA, BİRLEŞİK KRALLIK, 7 HAZİRAN 2017 – Yeni nesil yazılım tabanlı Birleşik İletişimler çözümünün geliştiricisi 3CX, bugün 3CX Telefon Sistemi V15.5’in piyasaya sürümüyle birleşik iletişimler sağlamanın daha hızlı, daha güvenli ve daha güvenilir bir yolunu duyurdu. Yeni web istemcinin tanıtımıyla, gelişmiş tıkla ara ve masaüstü telefon ve akıllı telefon kontrolü ile kullanıcılar gelen aramalarını yönetebilir, aramaları yönlendirebilir ve tek bir tıklamayla bir aramayı konferans aramasına çevirebilirler. Yeni web istemcisi modern kullanıcı arayüzüyle gurur duymaktadır ve Chrome ve Firefox gibi açık standartlı tarayıcılar için optimize edilmiştir.

V15.5 ayrıca 3CX’in “Her Yerden çalıştır” stratejisine katkıda bulunmaya da devam etmektedir. 3CX artık Intel, Zotac, Shuttle ve Gigabyte gibi önde gelen MiniPC aygıtı markalarında kolayca çalıştırılabilmektedir. Yerel hizmetle dünyanın her tarafında ve özel PBX aygıtlarından çok daha düşük bir fiyata kullanılabilen aygıtları kullanımına imkan sunan V15.5, mevcut bir sunucusu bulunmayan küçük ofisler için idealdir. 3CX bulutta artık 1&1 dahil olmak üzere daha fazla barındırma sağlayıcıyı desteklemektedir ve 3CX’in popüler PBX Express aracı kullanılarak çalıştırılabilmektedir böylece kuruluşlar minimum çabayı göstererek tam bir birleşik iletişimler sistemini kendi kendilerine barındırabilirler.

3CX CEO’su Nick Galea:
“3CX 15.5 “Her Yerden Çalıştır“ stratejimize katkıda bulunuyor – Ortaklara ve müşterilere kurulumda tam kontrol sunarak yerinde, bulutta hatta bir aygıtta çalıştırılabiliyor.”

3CX V15.5 aşağıdaki diğer bazı ilaveleri ve geliştirmeleri de içermektedir:

Entegre Web Konferansı

Web istemcisi, video konferans entegrelidir. Kullanıcılar, ilave istemci veya eklenti indirmeye gerek kalmadan web konferansı doğrudan web istemcisinden kolayca başlatabilirler bu sayede işlem kusursuzca ve çaba sarf etmeden gerçekleşir. En önemlisi de uzak katılımcılar için istemcisiz olmasıdır. 3CX, 100 katılımcıya kadar ekstra lisans veya yönetim ücreti talep etmeden web konferansı özelliğini ücretsiz olarak içeren ilk the PBX satıcısıdır.

Aramaları Kolayca Masaüstü Telefonunuzdan veya Akıllı Telefonunuzdan Yönetin

Uzaktan telefon kontrolü, masaüstü telefonlar için uaCSTA standardının kullanılmasıyla önemli ölçüde gelişim göstermiştir. Böylece telefonlar, dahili hattın nerede bulunduğu ya da 3CX’i bulutta mı yoksa yerinde mi çalıştırdığınız fark etmeksizin güvenilir biçimde kontrol edilebilir. Ayrıca 3CX akıllı telefon istemcileri artık uzaktan da kontrol edilebilmektedir ki bu, uzaktaki çalışanlar için büyük bir avantajdır.

Herhangi Bir CRM’den Tıkla Ara

Google Chrome için 3CX Tıkla Ara Uzantısı, hiçbir eklenti yüklemesi gerektirmeden popüler CRM sistemlerinden ve Office 365’ten tek tıklamayla aramayı mümkün kılar. Uzantı, kullanıcıların herhangi bir web sayfasındaki bir numarayı da kolayca aramasına imkan tanır.

Ve daha fazlası da var…

  • Entegre otel modülü. Ayrı bir indirme veya yükleme gerekmez, bulutta veya yerinde yüklemelerle kusursuz biçimde çalışır (Windows ve Linux).
  • Google Firebase PUSH desteği – tüm yeni Android telefonlarda gereklidir.
  • Finansal ortamlarda PCI uyumu sağlayın – Kredi kartı bilgilerini içeren aramaları kaydederken arama durdurulabilir ve yine de tek bir arama dosyası saklanır.

Saat 17:00’da YouTube kanalımızdaki v15.5 sunumunu ve canlı soru-cevap bölümünü kaçırmayın

İndirme Linkleri ve Dokümentasyon

Web İstemcisi videolarımızı YouTube’da izleyin:

Tıkla Ara Uzantısının Kullanımı
Nasıl Arama Yapılır/Alınır
Video Konferans Düzenleme
Konferans Arama Nasıl Yapılır

3CX Hakkında (www.3cx.com.tr)

3CX, özel ip santrallerin yerini alarak iş bağlanabilirliğine ve iş birliğine yenilik getiren açık standartlı bir iletişim çözümünün geliştiricisidir. Ödül kazanan yazılım, her ölçekteki şirketin telekomünikasyon maliyetlerini azaltmasına, çalışan verimliliğini arttırmasına ve müşteri deneyimini geliştirmesine imkan tanır.

Entegre web konferans, Android ve iOS için uygulamalar, web sitesi canlı yardım, SMS, Facebook ve WhatsApp entegrasyonu ile 3CX, şirketlere yepyeni ve tam bir iletişim paketi sunmaktadır.

Küresel mevcudiyetini sürdüren 3CX'in ABD, Birleşik Krallık, Almanya, Güney Afrika, Rusya ve Avustralya'da ofisleri bulunmaktadır. 3CX'i LinkedIn, Instagram, Facebook ve Twitter’da ziyaret edin.