Güncelleme: V15.5 artık kullanılamamaktadır. En güncel sürümü buradan indirin.

3CX V15.5, Güncelleme 3 ile yeni Ücretsiz Santral lisansı geliyorGüncelleme 3 ile yeni bir ücretsiz lisans geliyor. Artık 16 eşzamanlı aramaya kadar (yaklaşık 50 dahili hat) tamamen ücretsiz Standart 3CX lisansları sunuyoruz!

16 Eşzamanlı Aramaya Kadar Ücretsiz – Barındırmalı veya Değil!

Standart lisansla ne sunuluyor? Sınırsız SIP Trunk, 25 ücretsiz web konferansı katılımcısı, sınırsız dahili hat ve Google Cloud’da ücretsiz barındırma. Güncel Santral Sürümü lisansları otomatik olarak 16SC Standart lisansına dönüştrülecektir. Kendi ücretsiz Standart lisansınızı edinmek istiyorsanız bu formu doldurun.

Daha Fazla Web Konferansı Katılımcısı – Tüm Sürümlerde

Tüm sürümler için web konferansı katılımcılarının sayısını da arttırdık. Şu anda Standart 25 katılımcıyı, PRO 100 katılımcıyı ve Enterprise sürümü 250 katılımcıyı kapsar.

Kendi CRM’nizi Getirin

BETA sürümünü kaçırmanız halinde, Güncelleme 3 şunları da içermektedir:

Vazgeçiyoruz! Grandstream Geri Döndü

Grandstream IP Telefonları için BETA desteği ekledik: GXP16XX, GXP17XX ve GXP21XX. Bazı genel desteklenen özellikler şunlardır:

  • Tedarik yöntemleri – Yerel LAN, SBC ve RPS (PnP ve Manuel)
  • Let’s Encrypt sertifikaları
  • uaCSTA
  • CTI arama
  • Donanım Yazılımı Güncellemeleri

Güncelleme 3’teki tüm yeni özellikleri “Güncelleme 3’te Yeni Neler Var” videomuzda bulabilirsiniz.

Bakımınızın süresi sona mı erdi? Sorun değil – yine de yükseltebilirsiniz

Bakımınızın süresi sona erdiyse endişelenmenize gerek yok. Süresi sona eren lisansınızı aynı sürüm ve aynı boyuttaki bir v15.5, Güncelleme 3 yıllık lisansına kolayca ücretsiz olarak çevirebilirsiniz. Teklifimizin avantajını buradan öğrenin.

Nasıl güncellenir
V15.5, 15.5 SP1, 15.5 SP2 veya 15.5 SP3 BETA üzerinde iseniz, doğrudan sürüm güncellemesi 15.5 SP3’ü göreceğiniz yönetim konsolu panelinin güncellemeler bölümün gidin. Güncellemeye tıklayın, 15.5 SP3 yüklenecektir.

Yeni bir kurulum isterseniz, Linux veya Windows sürümünü indirebilirsiniz.

Windows

Linux: Bu kılavuzu izleyin

Tam değişim günlüğünü görüntüleyin.