Daha kolay kullanılabilirlik ve ulaşılabilirlik amaçlı yeni özellikler içeren 3CX WebMeeting için kullanılabilir yeni bir güncelleme mevcuttur. Bu özellikler şunlardan oluşur:

  • USB sunucuyla kablosuz olarak sunun
  • Toplantıya Otomatik Yeniden Bağlanma
  • Sohbet yönetimi – katılımcıları tek bir tıklamayla kolayca yönetin

Her bir yeni özellik hakkındaki detaylar aşağıda sunulmaktadır.

Toplantıya Otomatik Yeniden Bağlanma

Sizi duyuyoruz. Bazı insanlar bağlantı sorunları veya düşük bantgenişliği sebebiyle bir toplantıya bağlı kalırken sorun yaşayabilmektedir. Bir toplantıdaysanız ve bağlantınız koparsa endişelenmeyin; 3CX WebMeeting bir şeylerin ters gittiğini anlayacak ve müdaheleniz olmadan sizi otomatik olarak yeniden bağlayacak kadar akıllıdır.

Toplantıya Otomatik Yeniden Bağlanma

Sohbet Yönetimi

Sohbet panelinde bir kullanıcının adına tıklanmasıyla artık toplantıyı düzenleyenlerin, akış sırasında bir kullanıcının kamerasını veya mikrofonunu etkinleştirmesini ayrıca kullanıcı toplantı rollerini yönetebilmesini sağlayan bir menü açılır. Buna ilaveten düzenleyiciler, bu sohbet yönetimi özelliğini kullanarak bir toplantıdan da çıkarabilir.

Sohbet Yönetimi

Bir PDF mi sunuyorsunuz? USB sunucuyla kablosuz hareket edin!

Bir PDF sunumu yaparken klavyesiz hareket etmek veya ayakta durmak mı istiyorsunuz? Sorun değil! USB’nin yeni entegrasyonuyla, Bluetooth sunucu cihazlarıyla bunu yapabilirsiniz! Sadece sunucu cihazınızı en yakında USB portuna bağlayın, bir PDF paylaşın ve ayağa kalkın!

Diğer Değişiklikler

  • Web toplantısına katılan insanlar için yeni bir oturum açma sayfası
  • Video panelleri artık taşınabilir ve yeniden boyutlandırılabilir
  • Katılımcı arama çubuğu
  • Dünya çapındaki 3CX WebMeeting sunucumuzla daha fazla alanı kapsama.

Daha fazla değişikliği değişim günlüğünde bulabilirsiniz.