Yeni sürüm, yardımcı toplantı sahipleri için daha fazla kontrol ve yeni mozaik görünüm sunuyor.

Android ve iOS için 3CX Video Konferans uygulamalarına yönelik en son güncelleme, görmek istediğiniz katılımcıları seçmenize ve 5 katılımcıya kadar sabitlemenize olanak tanıyan yeni bir mozaik görünümü sunar.

Ek olarak, yardımcı Toplantı Sahipleri, daha önce yalnızca toplantı sahiplerinin kullanabileceği bazı yeni kontrol işlevlerine sahip olur. Artık katılımcıları toplantılardan çıkarabilir ve dikkatleri üzerine çekebilirler.

Kimi Göreceğinizi Seçin: Yeni Mozaik Görünüm

Varsayılan olarak uygulamalar ekranında yalnızca 5 katılımcıya kadar gösterebilir; daha fazlası pilinizi tüketir ve ekranınızın aşırı kalabalık olacağı anlamına gelir. Yeni mozaik görünüm, mobil ekranınızda hangi 5 katılımcı videosunu istediğinizi seçmenize olanak tanır. Bunu yapmak için Katılımcı Paneline gidin > Bir Kullanıcı Seçin > ‘Video Sabitleme’ ye tıklayın.

Toplantıya katılan katılımcıları mobil cihaz aracılığıyla da tespit edebilirsiniz. Bu, katılımcının ad çubuğunda görüntülenen ve aşağıda vurgulanan mavi mobil simgesiyle görülebilir.

Katılımlar paneline Yardımcı Toplantı Sahipleri için özellikler eklendi

Daha önce yalnızca Toplantı Sahiplerine izin verilen iki özelliği etkinleştirdiğimizden, yardımcı toplantı sahipleri artık video konferanslarda daha fazla güce sahip.

Yardımcı Toplantı Sahipleri artık katılımcıları toplantıdan çıkarabilir (“Kick”) ve bir kullanıcıyı “Spotlight”ta ayarlayarak videosunu herkesin görmesi için belirgin bir şekilde gösterebilir.

Diğer Güncellemeler ve Düzeltmeler

  • Çeviriler ve sınıf yönetimi geri bildirimi/tepkisi kaldırıldı.
  • Kayıt düğmesi etkinleştirildi (mcu, sunucu tarafı kaydı için yapılandırıldığında).
  • Paketlerde ve flutter’ da yapılan teknik güncellemeler.
  • Yeni çarpma sürüm numarası.

Değişikliklerin tam listesi için Değişiklik Günlüğünü görüntüleyin.

En Son Uygulamaları Alın

Uygulamaları zaten yüklediyseniz bunları cihazınızdan güncellemeniz yeterlidir.

Bağlı Kal

Tüm gelişmelerden haberdar olmak için X ve LinkedIn sayfalarımızda bizi takip edin.

Düşüncelerinizi özel Video Konferans Forumu yazarak ne düşündüğünüzü bizimle paylaşın.

3CX’te yeni misiniz? Dünya çapında 350.000’den fazla müşteriden oluşan topluluğumuza katılın. 3CX’i ücretsiz denemek için buraya tıklayın!