Güncelleme: V15.5 artık kullanılamamaktadır. En güncel sürümü buradan indirin.

Görüntülü ve sesli konferansı geliştirmek için 3CX istemcilere yeni güncellemeGüncelleme 2’nin piyasaya çıkarılmasısırasında, istemcilerdeki geçici konferans fonksiyonelliği yanlışlıkla değiştirildi.

Bu güncelleme esasen Güncelleme 2’den önce olduğu gibi, istemcilere özel konferans fonksiyonelliğini geri getirmektedir. Bu fonksiyonelliğin incelemede olduğuna ve istemcilerden özel konferansı daha kolay ve daha sezgisel bir hale getirmeyi planladığımıza dikkat edin. Ancak şu an eski fonksiyonellik önceden olduğu şekliyle geri döndü. Bu rahatsızlık için özür dileriz.

Web İstemciden Programlı Konferanslar

Programlı konferansın oluşturulması Güncelleme 2’de değiştirilmiş ve 3CX’ten telefon katılımcıları ekleme ile e-posta gönderme özelliği, bunu Gmail ve Office 365’ten gerçekleştirme özelliğiyle değiştirilmişti. Ancak birçok kullanıcının bunu halen kişisel takvim arayüzüne girmeye gerek kalmadan 3CX’ten yapmak istediği görülmektedir. Bu nedenle 3CX telefon defterinden katılımcı ekleme ya da sadece numara ekleme fonksiyonelliği gelecek güncellemede bir seçenek olarak eklenecektir. Gelecek güncellemeyle birlikte 3CX, önceden katılımcılara yaptığı gibi toplantı katılımcılarına bir eklenti olarak iCal dahil olmak üzere doğrudan e-posta gönderecektir.

Planlı sesli konferanslarda artık katılımcıları otomatk olarak aramayacağına dikkat ediniz – katılımcıların sesli konferans araması gerekecektir.

Açılır pencere engelleyici

Takviminizde sesli ve görüntülü konferanslar planlamak üzere 3CX web istemciniz için açılır pencere engelleyici

Ayrıca Gmail veya Office 365’ten konferansları planlayabilmek üzere web istemcinin Gmail veya Office 365’te bir takvim etkinliği oluşturabilmesi için web istemcideki açılır pencerelere izin vermeniz gerektiğini de vurgulamak isteriz.

En son istemcileri indirin

  • Windows
  • Mac
  • iOS
  • Android