Santraliniz güncel kalsın – Ücretsiz yükseltin

Fazla sistem güncellemesi de yapmadılar…

“Sadece bir telefon sistemi” olsak da, 3CX sürümleri sık sık çıkarır ve kullanıcılarının güncel kalmasını ister. Müşteriler sık sık eski telefon sistemleriyle karşılaştırarak bu kadar sık güncellenmeye ihtiyacı olmadığını söylerler.

Evet ama bu kendi kablolarıyla PSTN’ye ve masa telefonlarına bağlı eski tarzda donanıma sahip bir santraldi. Dış dünyadan bihaberdi ve çoğunlukla internete bile bağlanamazdı. Dolayısıyla da fazla güncellemeye ihtiyaç duymazdı.

 

İnternet ve Modern İletişimler için Yaratıldı

Öte yandan 3CX internet için yaratıldı ve bu sizin avantajınızadır. İstediğiniz yerden arama yapmak için akıllı telefonunuzu kullanabilirsiniz. Bir tarayıcı açıp herhangi biriyle bir video görüşmesi yapabilirsiniz. Düşük maliyetli arama avantajından yararlanmak ve istediğiniz numaralara sahip olmak için bir SIP trunk bağlayabilirsiniz. Son SIP saldırı yöntemlerine karşı koruduğumuzu bilerek 3CX’inizi internete bağlayabilirsiniz.

Akıllı telefonların en güncel sürümleriyle etkileşimde bulunmalıyız ve müşteriler de çıkan her iOS veya Android sürümü için güncellenmelidir. Bu, video platformumuzun tarayıcıların en güncel sürümIeriyle çalışmasını sağlamamız gerektiği anlamına gelir. Güncel güvenliğe sahip olmak ve en yeni güvenlik mekanizmalarını ve sertifikalarını kullanmak için 3CX’in en yeni sürümüne sahip olmanız gerekiyor.

Tabii ki de çeşitli kod tabanları kullandık ve daha eski sürümlerimizi güncellemeye devam edebildik. Evet, bu da 3CX maliyetinin kolaylıkla üçe katladığı anlamına gelecekti. Ayrıca en yeni platform için innovasyon yapmak ve yeni özellikler geliştirmek yerine bunu yapmak isteyen geliştiriciler de bulabileceğimizi farz etmek demektir.

Yükseltme Kolay ve Ücretsizdir

Güncel kalabilmek için yükseltme sürecini kolaylaştırmamız gerektiğinin farkındayız. İşte tam da bunun için çalışmaktayız. V15.5, v15’ten yapılan yerinde bir geliştirmedir. Sadece birkaç dakika içinde yükseltebilirsiniz. Debian Linux sürümü ile, işletim sistemine bile dokunmadan Debian’ın en son sürümüne güncelleyebilirsiniz!

V14’e sahipseniz bile halen kolay bir yükseltmedir. Telefon sisteminizi yedekleyin, v15.5’i yükleyin ve konfigürasyonunuzu geri yükleyin. Hepsi çok çabuk halledilebilir.

Bakımınızın süresi dolduysa bile sorun değil. Lisansınızı aynı sürüm ve aynı boyutta, ücretsiz bir yıllık lisansa çevirin. Teklifimizin avantajına buradan sahip olun.

Akıllı telefon istemcilerinin 1 Ocak 2018 tarihinden itibaren v14 sistemlerine artık ulaşamayacaklarını unutmayın. V14 tabii ki de akıllı telefon istemcileri olmadan da kullanılabilir. Yine de en son sürüme yükselteceğinizi umarız!