3CX için başka bir ödül! V15.5, Birleşik Krallık’ın en büyük IT dergilerinden biri tarafından 2017 Yılının İşletme Yazılımı ünvanıyla ödüllendirilmiştir. PC Pro, IT profesyonellerinden güçlü bir okuyucu sayısına sahiptir ve en son teknolojiler, araştırmacı gazetecilik, teknoloji tahminleri ve analizi ile değerlendirmeler, laboratuvarlar ve en iyi teklifler üzerine haberler ve özellikler yayınlamaktadır. IT dünyasında tanınmış bir otorite olarak teknoloji mükemmeliyeti için PC Pro Ödülleri azımsanamaz!
3CX, PC Pro Teknoloji Mükemmeliyeti Ödülleri 2017’yi Kazandı
PC Pro her yıl, son 12 ayın en iyi teknolojik ürünlerini ve hizmetlerini bir araya getirir. Ödüller, tabletler ve laptoplar gibi tüketici ürünlerinden sunucular ve telefon sistemleri gibi iş ekipmanı ve yazılıma kadar herşeye verilir.

Teknoloji Mükemmeliyet Ödülleri B2B kazananları, kategoride çeşitli ürünleri değerlendiren PC Pro Editör ekibi tarafından incelendi ve 3CX V15.5 en iyi işletme yazılımı olarak seçildi! PC Pro editörü John Honeyball birkaç yıldır 3CX’in hevesli bir kullanıcısı oldu ve V15’in tanıtılmasıyla, 3CX’in birleşik iletişimler çözümünü Yılın İşletme Yazılımı ünvanıyla ödüllendirme zamanı geldiğine karar verdi.

Neden 3CX’i sevdiğine dair Honeyball’ın sözleri şunlar oldu:

“Olgun, özellik dolu, mükemmel biçimde desteklenmiş, hızlı özellik geliştirmeleri ve kaliteli telefonlara başarılı entegrasyon. Bulut hizmeti, telefon hariç herşeyi uzaklara taşıyor.”

3CX CEO’su Nick Galea ise şunları ekledi:

“3CX’in iş iletişimlerinde devrim yaratıp aynı zamanda telekomünikasyon giderlerini önemli ölçüde azaltarak işletme yazılımı pazarında yenilikçi rolüyle tanındığını görmek harika”