SennheiserBallerup, DK ve Londra, Birleşik Krallık 13 Haizran 2017 – Yüksek kaliteli kulaklık seti ve hoparlör çözümlerinin önde gelen tedarikçisi Sennheiser, yeni nesil yazılım tabanlı Birleşik İletişimler Çözümü’nün geliştiricisi 3CX ile olan ortaklığını ve ürün uyumluluğunu açıklamaktan ötürü memnuniyet duymaktadır.

Sennheiser’in birleşik iletişimler ürün portfolyosu artık 3CX’in yazılım tabanlı PBX’i ile tam uyumludur. Ayrıca 3CX v15.5’in tanıtımıyla, Sennheiser’in birleşik iletişimler portfolyosu da son sürümle desteklenen gelişmiş özellikleri sunabilecektir. Sennheiser ve 3CX, Sennheiser ve 3CX çözümleri arasında birlikte çalışabilirliğe dair kapsamlı testler gerçekleştirmişlerdir. Birlikte çalışabilirlik, 3CX’in tüm lisans sürümlerinde geçerlidir.

Sennheiser Communications A/S Başkanı Andreas Bach, “3CX ile işbirliğimize başlamaktan çok memnunuz. Birlikte çalışabilirlik, Sennheiser birleşik iletişimler kulaklık setlerinin 3CX hafif istemcisiyle sorunsuz şekilde çalışmasını sağlar ve karşılıklı müşterilerimize üstün nitelikli bir kullanıcı ve ses deneyimi sunacaktır.” şeklinde ifade etmiştir.

3CX CEO’su Nick Galea ise şöyle paylaşmıştır: “Sennheiser’in 3CX teknoloji ortağı olmasından ötürü çok mutluyuz. Sennheiser ürünleri üstün nitelikli ses kaliteleriyle bilinir ve Sennheiser’in birleşik iletişimler kulaklık seti portfolyosu ile 3CX müşterileri, birleşik iletişimler çözümlerimizden sonuna kadar faydalanacakları konusunda emin olabilirler.”

Sennheiser Hakkında
Ses uzmanı Sennheiser dünyanın önde gelen kulaklık, mikrofon ve kablosuz iletim sistemleri üreticilerinden biridir. Almanya’nın Hanover kenti yakınlarındaki Wedemark’ta bulunan Sennheiser; üretim faaliyetlerini Almanya, İrlanda ve ABD’de gerçekleştirmektedir ve 50’yi aşkın ülkede aktiftir. 19 satş kuruluşu ve uzun dönemli ticari ortaklarıyla, şirket müşterilerin ihtiyaçlarına göre en iyi şekilde biçimlendirilen yenilikçi ürünler ve modern ses çözümleri sunmaktadır. Sennheiser 1945 yılında kurulmuş bir aile şirketidir ve bugün dünyanın dört bir tarafında ses teknolojisinde bir tutkuyu paylaşan 2.750 çalışana sahiptir. 2013 yılından beri Sennheiser, ailenin üçüncü nesil üyeleri Daniel Sennheiser ve Dr. Andreas Sennheiser tarafından yönetilmektedir. Sennheiser Group’un bir parçası olan müşterek teşebbüs Sennheiser Communications A/S; çağrı merkezleri, ofisler ve birleşik iletişimler ortamları için kablosuz ve kablolu kulaklık setleri ve hoparlörlerde ayrıca oyun ve mobil cihazlar için kulaklık setlerinde uzmanlaşmıştır. 2015 yılında Sennheiser Group toplam 682 milyon Euro satış gerçekleştirmiştir. www.sennheiser.com

3CX Hakkında (www.3cx.com.tr)

3CX, özel ip santrallerin yerini alarak iş bağlanabilirliğine ve iş birliğine yenilik getiren açık standartlı bir iletişim çözümünün geliştiricisidir. Ödül kazanan yazılım, her ölçekteki şirketin telekomünikasyon maliyetlerini azaltmasına, çalışan verimliliğini arttırmasına ve müşteri deneyimini geliştirmesine imkan tanır.

Entegre web konferans, Android ve iOS için uygulamalar, web sitesi canlı yardım, SMS, Facebook ve WhatsApp entegrasyonu ile 3CX, şirketlere yepyeni ve tam bir iletişim paketi sunmaktadır.

Küresel mevcudiyetini sürdüren 3CX'in ABD, Birleşik Krallık, Almanya, Güney Afrika, Rusya ve Avustralya'da ofisleri bulunmaktadır. 3CX'i LinkedIn, Instagram, Facebook ve Twitter’da ziyaret edin.