3CX Call Flow Designer güncellemesi Kayıt ve E-posta’yı içeriyor3CX v15.5, Güncelleme 4’ü takiben, yeni özellikler ve düzeltmeler içeren yeni bir 3CX Call Flow Designer sürümü yayınlıyoruz! Bu yeni sürüm yeni bir “Kayıt ve E-posta” bileşeni, Amazon Polly TTS motoru için güncellenen bölgeler ve Tarih ve Saat koşullu bileşeni için yeni bir tarih aralığı özelliği eklenmiştir.

Yeni “Kayıt ve E-posta” bileşeni, arayandan gelen sesin kaydedilmesini ve bunun e-posta mesajına ekli halde gönderilmesini mümkün kılar. Arayan beklemeye aldığı için kaydetme sona ererse, e-posta Bağlantı Kesme İşleyici akışına hiçbir bileşen ekleme ihtiyacı olmadan gönderilecek ve bu çok yaygın görev basitleşecektir.

3CX Call Flow Designer’daki yeni Kayıt ve E-posta bileşeni

Tarih ve Saat koşullu bileşenini kullanırken başka bir çok yaygın ihtiyaç da tarih aralıklarını ayarlama yeteneğidir. Örneğin bir ofis 2 haftalığına kapalı olduğunda her gün için bir ‘Özel gün’ koşulu eklemek yerine, bir “Tarih aralığı” koşulu kullanabilirsiniz. Tarih, “başlangıç” ve “bitiş” tarihleri arasında (her ikisi de dahildir) ve saat “başlangıç” ve “bitiş” değerleri arasında belirlendiğinde bu yeni koşul karşılanacaktır.

3CX Call Flow Designer’daki Tarih ve Saat editörü
Başka neler yeni:

  • Amazon’un Polly TTS motoru için yeni bölgeler eklendi.
  • Tarih ve Saat koşullu bileşenine Tarih aralığı eklendi.
  • Yeni CFD Fonksiyonu İÇİNDEKİLER eklendi.
  • Arayanın sesini kaydetmeyi ve e-postaya ekli halde göndermeyi mümkün kılan yeni Kayıt ve E-posta bileşeni eklendi.
  • 3CX v15.5 yükseltme 3’ten sonra doğru şekilde HTML gövdesi göndermeyen E-posta Gönderme bileşenine düzeltme.
  • Aynı sayısal değeri taşıyan Int32 ve Int64’ü karşılaştırırken hata veren EŞİT fonksiyonuna düzeltme.
  • Ana akıştan gelen tüm bileşenler uygulanırken arama uygulama tarafından düşürüldüğünde, artık Bağlantı Kesme İşleyici akışını yerine getiren akış yürütmesine düzeltme.
  • Çeviricilere düzeltme: Değişkenler, önceki çalıştırmalardaki geçmişi saklayarak her çevirme döngüsü için varsayılan değerlere ayarlanmıyordu.

İndirme Linki ve Dokümentasyon
Call Flow Designer’ıburadan indirin
Kılavuzu buradan okuyun
Tam Değişim Günlüğünü görüntüleyin