Güncelleme: V15.5 artık kullanılamamaktadır. En güncel sürümü buradan indirin.

3CX V15.5, Güncelleme 4 BETA sesli mesaj transkripsiyonu ve daha fazlasını getiriyorGüncelleme 4 yeni çıktı. Bu güncellemeye hem yöneticilerin hem de kullanıcıların verimliliğini daha da geliştirecek bazı yeni özellikler ekledik. 3CX’te yaklaşık 60 düzeltme de gerçekleştirdik, detaylı listeyi burada bulabilirsiniz.

Sesli Mesajdan Metne Transkripsiyon

Sesli mesajlarınızı metin mesajına çevirme özelliği ekledik; metni e-postayla alabilir ya da sesli mesaj sekmesi altındaki 3CX web istemcinize gidip buradan görüntüleyebillirsiniz. Bir Microsoft Speech Hesabı gerektirir. Bu özelliği santralinizde nasıl kuracağınızı öğrenmek için kılavuzu okuyun.

3CX V15.5 Güncelleme 4’te sesli mesajdan metne transkripsiyon

Kuyruk Zil Sesleri ve Çoğa Gönderim Sağlama

Çok istenen bir özellik olan kuyruk aramaları için farklı bir zil sesi eklenebilir. Buna ilaveten kullanıcılar, özel şablona ihtiyaç olmadan desteklenen telefonlarda Çoğa Gönderim’i etkinleştirebilir – bunların hepsi doğrudan yönetim konsolundan gerçekleştirilebilir.

Sağlama türleri SBC ve Uzak STUN ise Çoğa Gönderimli Zil Sesi Grubu sağlama kullanılamaz.

Alternatif 3CX Destekli IP Telefon Yazılımı

Artık desteklenen IP Telefonlarda alternatif yazılım kullanabilirsiniz. Örneğin, varsayılan 3CX yazılımından farklı dillerdeki veya başka 3. taraf aygıt yazılımını kullanabilirsiniz. Tüm yapmanız gereken yönetim konsolu>Ayarlar>Telefon/İstemci seçenekleri yolunu izlemek ve Aygıt Yazılımı ayarlarının işaret kutusunu etkinleşirmektir.

3CX V15.5 Güncelleme 4 ile alternatif aygıt yazılımı kullanın

Daha fazla özellik:

  • Dosya adlarını kaydetmede UTF8 şifrelemesi
  • Güvenlik duvarı mesajları, Özel IP telefon şablonları ve Desteklenmeyen VoIP Sağlayıcılar için gösterge paneli bildirimleri. “Güvenlik Duvarı Özel Şablon Desteklenmeyen Sağlayıcı”
  • IPv6 bağlantısını çözmek için 3CX SIP Sunucu seçeneği

“Güncelleme 4’te neler yeni” videosunu izleyin

İndirme linkleri
Sürüm güncellemesi 15.5 SP4 Beta’yı göreceğiniz yönetim konsolu panelindeki güncellemeler bölümüne gidin. Güncellemeye tıklayın, SP4 yüklenecektir.
Yeni bir kurulum indirmek isterseniz, Linux sürümünü veya Windows sürümünü indirebilirsiniz.
Windows
Linux

3CX’i Linux’e yükleme

Hangi güncellemeyi yüklemek istediğinizi soran bir iletişim görüntülenecektir. Bu güncellemeyi yüklemek için 3CX Beta’yı seçin.

Yalnızca Debian 8 (Jessie) kulanıcıları için – Henüz Debian 9 yüklemelerine yükseltmemiş kullanıcıların aşağıdaki komutları kullanması gereklidir:

wget -O- http://downloads.3cx.com/downloads/3cxpbx/public.key | apt-key add -
 echo "deb http://downloads.3cx.com/downloads/debian jessie-testing main" | tee /etc/apt/sources.list.d/3cxpbx-testing.list
 apt-get update
 apt-get -t testing install 3cxpbx

Debian 8 (Jessie) kullanıcıları Debian 8’den Debian 9 Stretch’e nasıl yükseltilir hakkındaki bu kılavuzu izlemelidir.

Tam değişim günlüğünü görüntüleyebilirsiniz.

Bu BETA sürümü üretim sistemlerine yüklenmemelidir. Yalnızca değerlendirme amaçları için yükleyin. BETA sürümlerinden alınan yedeklemeler çalışmaz. Bu sürüm hiçbir destek SLA ile kapsanmaz.