Elastix 5 Telefon Hizmeti Motoru İçin 3CX’i ArıyorLONDRA, BİRLEŞİK KRALLIK, 07 ARALIK 2016 – Popüler PBX dağıtımı Elastix’in yaratıcıları Palosanto ile lider yazılım PBX geliştiricileri 3CX, bugün Elastix 5’teki telefon hizmeti motorunun 3CX tarafından çalıştırılacağını duyurdu. Elastix dünyada 100.000’i aşkın kuruluma ve on binlerce aylık indirmeye sahiptir.

Palosanto’nun CEO’su Edgar Landivar şöyle ifade etmektedir:
“Bir süredir bir telefon sistemi motor düğmesi düşünüyorduk. 3CX PBX’in kullanımı kolay, açık standartlı ve özellik zengini. Kısa süre önce Linux sürümünün gelmesi ve ücretsiz PBX sürümüyle birlikte, Elastix’i güçlendirecek mükemmel bir seçimdir. 3CX WebRTC Video konferans motoru özellikle etkileyicidir. Elastix kullanıcılarına bu kararla en iyi şekilde hizmet sunulacağına inanıyorum.”

3CX’in CEO’su Nick Galea’ya göre ise:
“3CX, Elastix 5’i çalıştıracağı için gururluyuz. Elastix dev bir takibe sahip, yerleşik bir PBX’tir ve Elastix’in yeni sürümünü güçlendirmek üzere seçilmesi, PBX’imizin kalitesinin ve geliştirme ekibimizin yoğun çabasının mükemmel kavranışıdır.”

Elastix 5

Beta sürümünde piyasaya çıkan Elastix 5, Elastix kullanıcıları için şu geliştirmeleri içermektedir:

  • Linux ISO olarak ücretsiz kullanılabilir
  • Debian’ın (Jessie) en güncel sürümüne dayanır
  • 3CX Ücretsiz PBX sürümünü içerir
  • Ücretsiz DNS barındırma ve SSL sertifikaları
  • Entegre WebRTC video konferansı – ücretsiz ve istemcisiz
  • Popüler IP Telefonları otomatik olarak yapılandırır – yerel veya uzaktan kullanım için
  • Piyasadaki en popüler SIP trankları otomatik olarak sağlar
  • Patton, Beronet ve Welltech’teki VoIP Ağ Geçitlerini destekler
  • Android ve iOS kökenli softphone’lar dahildir
  • Yerleşik Birleşik İletişimler – Sesli / Fax 2 e-posta, Sohbet, Mevcudiyet
  • Mac ve Windows İstemcileri
  • Yüklemesi, Yönetimi ve Yükseltmesi Kolay
  • Yerleşik yük devretme, yedekleme ve geri yükleme
  • Yerleşik SIP korsan savunma mekanizmalarıyla güvenli biçimde yapılandırılmıştır.

Elastix 5’in beta sürümü buradan indirilebilir. 8 eşzamanlı aramayı daimi olarak edinmek için ücretsiz lisans anahtarı buradan alınabilir.

3CX Güney Amerika tarafından desteklenmektedir

3CX Güney Amerika; Elastix 5’in desteği, satışı ve dağıtımı dahil olmak üzere Elastix’in etrafındaki ticari işlemleri varsayar. Eski Elastix sürümleri için destek paketleri ve eğitimleri, Megatelcon / Palosanto tarafından sağlanmaya devam edecektir. Elastix bayileri ücretsiz eğitimden, NFR lisanslarından yararlanmak ve buradan destek almak için 3CX bayileri olarak kaydolabilirler.

3CX Hakkında (www.3cx.com.tr)

3CX, özel ip santrallerin yerini alarak iş bağlanabilirliğine ve iş birliğine yenilik getiren açık standartlı bir iletişim çözümünün geliştiricisidir. Ödül kazanan yazılım, her ölçekteki şirketin telekomünikasyon maliyetlerini azaltmasına, çalışan verimliliğini arttırmasına ve müşteri deneyimini geliştirmesine imkan tanır.

Entegre web konferans, Android ve iOS için uygulamalar, web sitesi canlı yardım, SMS, Facebook ve WhatsApp entegrasyonu ile 3CX, şirketlere yepyeni ve tam bir iletişim paketi sunmaktadır.

Küresel mevcudiyetini sürdüren 3CX'in ABD, Birleşik Krallık, Almanya, Güney Afrika, Rusya ve Avustralya'da ofisleri bulunmaktadır. 3CX'i LinkedIn, Instagram, Facebook ve Twitter’da ziyaret edin.

PaloSanto Solutions
PaloSanto Solutions, Latin Amerika’da açık kaynaklı innovasyon ve yeni teknoloji lideridir. Açık kaynaklı teknolojilerin geliştirilmesi ve uygulanmasındaki deneyimimiz bizi 1.000’i aşkın şirketin tercih ettiği teknoloji sağlayıcısı yapmıştır. Endüstrinin en yüksek sertifikalarına sahip başarılı profesyonellerden oluşan ekibimiz, şirketinize daima mümkün olan en iyi şekilde hizmet etmeye hazırdır.