Davetlisiniz! 3CX v15.5 Canlı Tanıtım Soru ve Cevap’ı Kaçırmayın!Heyecanlı zamanlar önümüzde; sadece hava ısınıp içecekler soğuduğu için değil aynı zamanda 3CX merkezi, sürüm 15.5’in yaklaşmakta olan tanıtımını fısıldadığı için de! Binlerceniz Alfa ve Beta sürümlerinin test edilmesinde yer aldıktan sonra, size son ürünü tanıtmanı vakti neredeyse geldi!

Geçen yılki V15 canlı tanıtımımızın başarısından sonra ve diğer bir heyecan verici sürümü işaret etmek üzere 3CX ekibi, 7 Haziran 2017 17:00’da bir sunum ve canlı Soru-Cevap bölümüyle bir diğer canlı etkinliği düzenliyor olacak.

Sunumda V15.5’te neler bulunduğuna dair tam bir genel bakış kazanacak ve sorularınızın yanıtlanması için CEO Nick Galea, Ürün Müdürü Nick Borg ve Müşteri Destek ve Eğitim Şefi Stefan Walther ile sohbet ediyor olacaksınız.

Etkinliğe katılmak için tüm yapmanız gereken YouTube kanalımızı veya Facebook sayfamızı ziyaret etmeniz. Lütfen her gönderimin başında isminizi ve ortaklık seviyenizi belirtmeyi unutmayın. Ayrıca ekibimizin sınırlı süre içerisinde mümkün olduğunca çok soruyu cevaplayabilmesi için soruların kısa tutulmasını rica etmekteyiz. Sorular #3CXv15.5 hashtagi ile YouTube Canlı Sohbet ve Twitter aracılığıyla da gönderilebilir.

Etkinliği RSVP etmeyi unutmayın ve tarihi takviminize kaydedin!

Bu büyük olayı sizinle paylaşmaya can atıyoruz!