3CX Call Flow Designer’a Metin Okuma ve tahmini çevirici eklendi3CX v15.5, Güncelleme 2’yi takiben uzun zamandır beklenen bazı yeni ve heyecan verici özellikler içeren yeni bir 3CX Call Flow Designer sürümünü yayınlıyoruz! Bu yeni sürüm Amazon Polly motorunu kullanan metin okumayı destekler ve diğer geliştirmeler ve düzeltmeler arasında tahmini çeviriciler oluşturma becerisi de katar.

Metin Okumayı kuIlanmak için yeni Metin Okuma Sesli sorusunu kullanmanız yeterlidir.

3CX Call Flow Designer Metin Okumayı kapsar

TTS için projenizi yapılandırmak için gereken tüm talimatları burada bulabilirsiniz.

Tahmini Çevirici, arama yapma hızını veri dakikada mevcut temsilci sayısına uyarlayan 3CX Call Flow Designer’da çeviriciyi yapılandırmanın yeni bir yoludur. Böylece çevirici daha fazla temsilci olduğunda daha fazla arama yapacak; temsilciler oturumu kapattığında ya da başka bir aramayla meşgulken hızı düşürecektir. Bu işleyiş hakkındaki tüm talimatları buradan bulabilirsiniz.

3CX Call Flow Designer’a yeni eklenen tahmini çevirici

Başka neler yeni:
– Metin Okuma Sesli Soruları için Amazon’un Polly TTS motoru eklendi.
– “Tahmini Çevirici” denen yeni bir çevirici modu eklendi.
– Başlatıldığında bileşenlerin varsayılan/döndürülen değerlere sahip olmamasına neden olan bir hata düzeltildi.
– “\r” gibi satır başına dönüş karakterleri içeren sabit komut dizilerinin derleme sorunlarına neden olduğu bir hata düzeltildi.
– Rakamlar tırnak işareti olmadan girildiğinde sorunları önlemek için Tarih ve Zaman Koşullu bileşeni kullanılırken DID filtrelerinin komut dizisine otomatik çevrimi geliştirildi.

İndirme Linki ve Dokümentasyon
Call Flow Designer’ı buradan indirin
Kılavuzu buradan okuyun
Tam Değişim Günlüğünü görüntüleyin