3CX, Askozia PBX satın alımıyla Almanya'da hızlı büyümeyi hedefliyor3CX, Almanya’daki pazar mevcudiyetini arttırmak için Askozia’nın becerilerine, Linux teknolojisine ve kullanıcı tabanına sahip oluyor.

LONDRA, BİRLEŞİK KRALLIK, HANOVER, ALMANYA, 3 AĞUSTOS 2017 – Yeni nesil yazılım tabanlı Birleşik İletişimler çözümünün geliştiricisi 3CX, Asterisk®* tabanlı IP telefon sistemi AskoziaPBX’in Alman sağlayıcısı Askozia’yı satın aldığını duyurmaktadır. Askozia’yı kullanan 10.000’i aşkın küçük ve orta büyüklükte işletmeyle bu satın alma 3CX’in küresel genişleme stratejisine mükemmel uygunluktadır.

2013 yılında kurulan Askozia, bir öğrenci projesinden etkileyici Linux teknolojisine sahip yerleşmiş bir organizasyona doğru evrim geçirmiştir. Askozia ekibinin teknik becerilerinden ve gözalıcı çalışmasından etkilenen 3CX, Almanya’daki Pazar konumunu genişletmek ve Askozia’nın Linux teknolojisini kendi ürününe entegre etmek için mükemmel bir fırsat yakalamıştır.

Askozia müşterilerine ve ortaklarına bu geçiş süresince devamlılık ve destek garanti edilmektedir. Tüm Askozia müşterilerine ücretsiz 3CX lisansı sunulacak ve Askozia ortakları, 3CX Ortakları olarak entegre edilecektir.

Askozia ekibinin ve mevcut öncüllerinin devralınmasıyla, 3CX Hanover’daki varlığını da genişletecektir. CeBIT’in evi ve aynı zamanda pazarın önde gelen birçok firmasının yer aldığı Almanya’da bulunan Hanover, Alman pazarının merkezinde olmak isteyen 3CX için mükemmel bir seçenektir.

3CX CEO’su Nick Galea:
Bu satın alma 3CX Almanya için başka bir dönüm noktası oluyor. Askozia tek tek seçilen bireylerden oluşan yetenekli bir ekibe sahip ve artık kendi ürünümüze entegre edilen Linux teknolojisiyle beraber Alman pazarında hızlı bir büyüme beklemekteyiz.

Askozia CEO’su Sebastian Kaiser:
3CX ile başarı hikayemizi inşa edeceğimiz ideal bir ortak bulduk. Bu satın alma, yazılım tabanlı iletişim teknolojisi geliştirmedeki öncülüğüyle tanınan büyük bir Pazar oyuncusunun büyümesine katkıda bulunmamızı sağlamaktadır. Alman pazarında VoIP telefon hizmetinin geleceğini şekillendirmede bu muheşem girişimin parçası olmaktan büyük heyecan duymaktayız.

Askozia Hakkında (https://askozia.com)
Askozia, 100.000 indirmeyle sonuçlanan açık kaynaklı bir proje olarak 2010 yılında Ostfalia Üniversitesi’nde başlatılan bir araştırma projesinden gelmektedir. Askozia 2013 yılında resmi bir şirket olarak kurulmuş ve otomatik bir Linux-PBX çözümü için yazılım konseptiyle güçlü bir pazar etkisi yaratmıştır.

3CX Hakkında (www.3cx.com.tr)

3CX, özel ip santrallerin yerini alarak iş bağlanabilirliğine ve iş birliğine yenilik getiren açık standartlı bir iletişim çözümünün geliştiricisidir. Ödül kazanan yazılım, her ölçekteki şirketin telekomünikasyon maliyetlerini azaltmasına, çalışan verimliliğini arttırmasına ve müşteri deneyimini geliştirmesine imkan tanır.

Entegre web konferans, Android ve iOS için uygulamalar, web sitesi canlı yardım, SMS, Facebook ve WhatsApp entegrasyonu ile 3CX, şirketlere yepyeni ve tam bir iletişim paketi sunmaktadır.

Küresel mevcudiyetini sürdüren 3CX'in ABD, Birleşik Krallık, Almanya, Güney Afrika, Rusya ve Avustralya'da ofisleri bulunmaktadır. 3CX'i LinkedIn, Instagram, Facebook ve Twitter’da ziyaret edin.

* Asterisk®, Sangoma Technologies’in Tescilli Ticari markasıdır. Bu ticari marka 3CX’in, ürünlerinin ya da web sitelerinin üyesi değildir. Sangoma Technologies burada tanıtılan ürünlerin/hizmetlerin kaynağı değildir ve bunların sponsorluğunu ya da onaylamasını yapmaz. 3CX, Sangoma Technologies ile bağlantılı değildir ve bu şirket tarafından sponsorluğu yapılmamaktadır. Tüm ürün ve şirket isimleri, ilgili sahiplerinin ticari markaları™ ya da tescilli® ticari markalarıdır. Bunların kullanımı herhangi bir bağlantı ya da bunlar tarafından onaylanma ifade etmez.