Kullanıcı başına fiyatlandırmaya ve yüksek paket ücretlerine elveda deyin.

Dünya çapındaki küçük işletmeler yüksek iletişim maliyetleriyle karşı karşıyadır. Arama başına tarifeler nedeniyle değil, kullanıcı başına maliyetler nedeniyle.

Ekip çalışmasını ve müşteri etkileşimini mümkün kılan iletişim platformları, nadiren kullandığınız aboneler de dahil olmak üzere kullanıcı başına kolayca 20 ABD doları olabilir; yarı zamanlı yönetici çalışanları veya toplantı odası telefonlarını düşünün! Çoğu zaman özelliklerin tek tek eklenmesi gerekir. Ve görünüşte çekici görünen arama paketleri de var, ancak aramalar paketin dışında yapıldığında pahalı oluyorlar. Farkına bile varmadan, uzun vadeli sözleşmelere ve iletişim platformu sağlayıcısının sahip olduğu numaralara bağlı pahalı bir iletişim platformu işletiyorsunuz ve bu da ayrılmanızı zorlaştırıyor. Fidye için alıkonulmayı bırakmanın zamanı geldi!

3CX SMB’ye girin. Bu düşük bir yıllık ücret. Sözleşme yok. Numaralar size aittir ve arama paketine siz karar verirsiniz. Tüm özellikler dahildir.

Ücretsiz seviyede SIP hattı seçeneği, sınırsız video konferans, ücretsiz Canlı Sohbet ve aramalar bulunur. (Diğer sağlayıcıların çoğundan ayrı bir canlı sohbet platformu satın almanın, kullanıcı başına ayda en az 10 ABD Doları tutarında bir getiri sağlayacağını unutmayın). Size WhatsApp entegrasyonunu da sağlıyoruz. Yılda yalnızca 195$ karşılığında gelişmiş iletişim merkezi özelliklerine sahip olursunuz. Bunlara ihtiyacınız yoksa, hiç sorun değil, 3CX’i hiçbir ücret ödemeden ücretsiz olarak kullanabilirsiniz!

Kullanıcı Başına, Aylık, Uzatma Başına Fiyatlandırmayı Unutun!

  • 10 kullanıcıya kadar sıfır maliyet
  • Kendi numaralarınızı kontrol edin (Kendi SIP hattınızı kurun)
  • Gizli maliyet yok. Paket yok
  • Web İstemcisi, Windows Softphone, iOS ve Android Uygulamaları ile hareket halindeyken çalışın.
  • Kurulum için minimum zaman gerektirir
  • Profesyonel IVR, Zil Grupları dahil
  • Canlı Sohbet, Facebook ve WhatsApp Business entegrasyonu

Aramaların Parasını Kim Ödüyor?

Harici numaraları aramak için bir SIP hattına ihtiyacınız vardır. Ayrıca müşterilerinizin arayabileceği bir numaraya sahip olmanız da gerekir. 3CX bunun için sizi sürücü koltuğuna oturtuyor. Paket numaralar sunmuyoruz, bu nedenle hiçbir gizli masraf veya kaçınılması imkansız uzun vadeli sözleşmeler yok. Desteklenen çok çeşitli VoIP sağlayıcıları arasından seçim yapmakta özgürsünüz. 3CX tarafından desteklenen VoIP Sağlayıcılarına bakın. Bir SIP kanalını çalıştırmanın geleneksel ISDN telefon hattından ne kadar daha ucuz olduğunu ve arama ücretlerinin ne kadar düşük olduğunu fark ettiniz mi? 3CX size yalnızca son teknoloji ürünü yeni nesil telefon sistemi sunmakla kalmıyor, aynı zamanda telekomünikasyon masraflarından yılda binlerce tasarruf etme fırsatı da veriyoruz.

Gerçek Olamayacak Kadar İyi mi?

Yakalayış? Hiç bir yakalama yok. Dünya çapında 350.000 müşteri, 3CX’i küresel telefon pazarında lider PBX VoIP sağlayıcısı yapmak için uzmanlığımızdan yararlanmamıza yardımcı oldu. WhatsApp metin mesajlaşmasında devrim yaratması gibi, 3CX olarak iş iletişiminde devrim yaratmak ve bunu herkes için adil ve ücretsiz hale getirmek istiyoruz.

Şimdi ÜCRETSİZ Başlayın

3CX KOBİ ÜCRETSİZ hesabını kullanmaya başlayın ve kurulum sihirbazındaki 4 kolay adımı izleyin. Bu, önceki V18 modelinde bulunmayan birçok yeni özelliği içeren, yeni nesil V20 tabanlı bir sürümdür.

Blog güncellemeleri için X ve LinkedIn hesaplarımızı takip edin. 3CX Topluluk Forumu tartışmalarına katılın.