Büyük yazılım inceleme sitesi, Çağrı Merkezi kategorisindeki 600+ ürün arasında ilk 5’te 3CX’i gösterdi.

2024 Capterra Shortlist yayınlandı ve 3CX bir kez daha en yüksek puan alan yazılımlardan biri olarak öne çıktı.

Çağrı Merkezi Ürünlerinde 5. Sırada

Bu yılki Capterra Shortlist, 90/100 genel puanla 3CX’i Çağrı Merkezi kategorisindeki 600’den fazla benzer ürün arasında 5. sıraya yerleştirdi!

Çağrı Merkezi için resmi Caperra Shortlist sayfasını inceleyebilirsiniz: https://www.capterra.com/call-center-software/shortlist/

Capterra Shortlist Hakkında

Capterra, 2 milyondan fazla doğrulanmış incelemeye sahip bir yazılım karşılaştırma sitesidir. Capterra her yıl, kullanıcı incelemeleri ve arama motoru popülaritesinin de gösterdiği gibi yılın en iyi ürünlerini çeşitli kategorilerde listeleyen Shortlist yayınlar.

En Beğenilen Yazılım: 4 Yıl Üst üste

Bu, 3CX’in 2021 yılı başlangıcından bu yana Capterra Shortlist’de en iyi performans gösteren şirketler arasında yer aldığı art arda dördüncü yıldır.

Önceki yıllardaki bloglarımıza bir göz atmak isteseniz:

4,5/5 Ortalama Yıldız Derecelendirmesi

Kullanıcılar Capterra’da 3CX’e ortalama 5 üzerinden 4,5 yıldız verdi.

Son zamanlarda bazı müşterilerimiz 3CX hakkında şunları söyledi:

“İşimi kolaylaştırmaya yardımcı oluyor. Herhangi bir sorun çıkması durumunda mükemmel bağlantı ve destek sağlıyor” ☆ – Lana D.

“Genel olarak 3CX benim vazgeçilmezim, çok kullanışlı bir yazılım. Meslektaşlarımla iletişim kurmak için her gün 3CX’i kullanıyorum. Kullanımı gerçekten çok kolay. Yapılandırma da kolaydır” ☆ – Natia T.

“3CX’in kullanımı kolaydır. Hem kurum içinden hem de cep telefonu uygulamalarında arama yapabiliyorum. Ben de çağrı alıyorum. Kalitesi iyi. Mükemmel çalışıyor” ☆ – Valerian L.

“Ürünün verimliliğini seviyorum. Bu sistemi kullanarak arama yapmak, almak ve aktarmak kolaydır. Masanın üzerinde daha fazla yer kaplayan büyük ve hacimli bir telefona gerek yok; klavyedeki sayıları kullanarak numarayı yazmanız ve kulaklığınızı USB bağlantı noktasına takmanız yeterli.” ☆ – Mia W.

Düşüncene değer veriyoruz

Her yıl bize sevgi gösterileri için kullanıcılarımıza teşekkür etmek istiyoruz!

Geri bildiriminiz, ürünümüzü sürekli olarak geliştirmemize ve sektördeki en üst konumumuzu korumamıza yardımcı oluyor.

3CX hakkındaki düşüncelerinizi paylaşmak ister misiniz? Yorumunuzu buraya ekleyin.