PIN kodu ile çağrı kabul etme yönlendirme

Adem

Free User
Merhabalar

V20 kullanıyorum. Yapmak istediğim ama V20 de göremediğim bir özellik için siz değerli uzman arkadaşları rahatsız ediyorum.16 yıllık swyx yazılımından 3CX geçtiğimiz zaman yapamadığımız bir konu var. En azından biz bulamadık methodunu söylerseniz seviniriz. Yapmak istediğim;

Telefon numarası aradığında bizi bir karşılama mesajı karşılayacak "Müşteri numaranızı veya şifresini lütfen girin" anonsu duyulacak ve arayan PIN şifresini (Örneğin 6 haneli) girecek eğer doğruysa o zaman Dahiliye düşecek yada yönlendirilecek.

Bunu nasıl yapabiliriz? Bankalarda olduğu gibi kredi kartı şifrenizi girin gibi.

Saygılarımla.

Merhaba Adem Bey,

Bahsettiğiniz gibi bir özellik V20 varsayılan özellikler arasında bulunmuyor. Bu özelliği 3CX e katmak için 3CX'ın kendi aracı olan CFD (Call Flow Designer) kullanmalısınız. Aşağıdaki adresten incelemesini yapabilirsiniz. PIN sorgulama gibi kredi kartı ile ödeme alma, Outbound dialer vb bir çok örneği bu sayfada bulabilirsiniz.

Sizin işinizi görecek örnek sanırım bu makaledeki olabilir.

Recep bey,

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Peki bu ürün ücretsiz mi? Ben 3cx.com sitesinde fiyatlamasını bir türlü göremedim.
Bunun dışında ekran görüntülerinden gördüğüm üzere bu bir Windowsa yüklenen bir yazılım . Ama ben 3CX santrali Linux ISO olarak kurdum. Entegrasyonda bir sorun yaşar mıyım? Yada entegrasyon yapmıyor bu bir script hazırlıyor onu biz 3CX üzerinde mi atıyoruz. Kısaca entegrasyondan biraz bahseder misiniz?

Saygılarımla.

Merhaba Adem Bey,

Peki bu ürün ücretsiz mi?
Evet CFD uygulaması ücretsiz bir uygulamadır.

Yada entegrasyon yapmıyor bu bir script hazırlıyor onu biz 3CX üzerinde mi atıyoruz.

Evet, aynen dediğiniz gibi CFD yazılımı windows'a kuruluyor ancak yazdığınız scriptler platform bağımsız .zip formatında 3CX sisteme yükleniyor.

• Like
Reactions: Murat Demirtaş

Forum İstatistikleri

Threads
44,528
Members
78,388
Latest member
Bitodi