T tinaztepe Customer Joined Oct 5, 2022 Messages 7 Sep 4, 2023 #1 Merhaba geçmiş çağrılar hakkında raporlama yapmaya çalışıyorum fakat günlük olarak sistemden çağrılar aramalar görünmüyor.Servisleri ve serveri resetledim fakat çözemedim yardımcı olabilecek birisi var mıdır?
Merhaba geçmiş çağrılar hakkında raporlama yapmaya çalışıyorum fakat günlük olarak sistemden çağrılar aramalar görünmüyor.Servisleri ve serveri resetledim fakat çözemedim yardımcı olabilecek birisi var mıdır?
Murat Demirtaş Platinum Partner Advanced Certified Joined Jan 27, 2021 Messages 278 Sep 4, 2023 #2 Merhaba; Otomatik rapor ve/veya bir defalık geçmiş rapor oluşturdunuz mu? Bunları yaptıysanız ve sonuç alamadıysanız sistemi incelemek gerekecektir.
Merhaba; Otomatik rapor ve/veya bir defalık geçmiş rapor oluşturdunuz mu? Bunları yaptıysanız ve sonuç alamadıysanız sistemi incelemek gerekecektir.
Murat Demirtaş Platinum Partner Advanced Certified Joined Jan 27, 2021 Messages 278 Sep 5, 2023 #3 3CX kurulu olan sistemin tarih saatini kontrol eder misiniz?
T tinaztepe Customer Joined Oct 5, 2022 Messages 7 Sep 6, 2023 #4 Problem çözülmüştür.Teşekkür ederim.