Ortaklık sevileri hk.

MuratDemirtas

Gold Partner
Advanced Certified
Joined
Jan 27, 2021
Messages
121
Merhaba;

Ben pek çok müşterisi olan bir satıcıyım ve 3 sertifikayı da aldım, yeni ortaklık düzenlemenizde forumda "müşteri" olarak gözükmekteyim ve NFR lisansımı da "standart" sürüme düşürmüşsünüz. Şimdi size şunu sormak istiyorum satış yapmamızı destekleyecek olan şey kendi "enterprise" sürümdeki santralimizde yaptığımız testler ve denemeler sayesinde potansiyel müşterilere ve/veya mevcut müşterilerime hem destek veriyor hem fikir verebiliyordum, şimdi NFR lisansımın "standart" sürüme düşürülmesiyle artık bunu elimden almış oldunuz ve ben satışlarımı nasıl destekleyeceğim? Tüm bayi yeteneklerimi elimden alırsanız ben hem mevcut müşterilerime hem de potansiyel müşterilere fikirleri ve yeni özellikleri nasıl anlatacağım?

Umarım bizim de farkımıza varırsınız!

İyi çalışmalar. :mad:
 
Merhaba @MuratDemirtas;

Affiliate die adlandırdığımız yani Bronz altı bayilerimizin NFR lisansları artık Standard sürüme düşürülmüştür ve Forumlarda da müşteri olarak gözükecektirler.

Bundan öte size tavsiyem, kendi bayiliğiniz içinde yeni özellikleri ve fikirleri test etmek için 4SC bir PRO sürüm alabilirsiniz.

Müşterilerin test etmesi konusunda ise, onlara test lisansı indirip POC lisansına dönüştürüp 60 gün boyunca test edebilirler.

Bronz seviyeye ulaştığınızda NFR lisanslar eski sürümlerine geri döneceklerdir.

İyi çalışmalar.
 
Fedai bey, ben şu anda 4SC PRO lisans satın aldığımda NFR ENT lisansımı geri alabiliyor muyum? Geçen yıl yaklaşık 2300$ satışım oldu ve bunlar bu sene de yenilenecek ama farklı zamanlarda siz bizimle dalga geçiyorsunuz?
 

Members online

Forum İstatistikleri

Threads
21,229
Messages
106,815
Members
70,383
Latest member
malt25
3CX'i edinin - Tamamen ücretsiz!

Ekibinizi ve müşterilerinizi bağlayın Telefon Sistemi Canlı Yardım Video Konferans

Hostingli veya Kendinden yönetimli. 10 kullanıcıya kadar sonsuza dek ücretsiz. Kredi kartı gerekmez. Risk almadan deneyin.

3CX register cta
Bu e-postaya bağlı bir 3CX Hesabı zaten mevcut. Oturum açmak veya unutmuşsanız şifrenizi sıfırlamak için Müşteri Portalına yönlendirileceksiniz.