TÜRKÇE 3CX FORUMLARA HOŞGELDİNİZ

FedaiV_3CX

Staff member
Moderator
Joined
Jan 18, 2021
Messages
33
Forumlarımız, 3CX PBX'i doğrudan ilgilendiren konulardaki tartışmalar ve öneriler için canlı bir alan olduğunu zaten kanıtladı ve sizi tartışmalara liderlik ederek, birbirimizden öğrenerek ve başarıyı paylaşarak bilgileri paylaşmaya davet ediyoruz.

3CX gerçek ipuçlarına, tavsiyelere, tutkusuna ve bilgisine sahip olan ve bunu paylaşmak isteyen Bayiler ve Distribütörler . Bu harika bilgi alışverişi merkezi, özellikle Türkiye pazarıyla ilgili lisans çözümleri, kurulum ipuçları veya yanıtlar hakkında tavsiyelerde bulunmak için yararlı olabilir.

İçerik hiçbir ekstra ücret ödemeden toplum tarafından oluşturulur, spontan ve adildir.. Sizi derinlemesine araştırmaya, topluluk çapında sorular sormaya, diğer bayilerden, distribütörlerden ve 3CX'ten tavsiye almaya davet ediyoruz!
Lisanslama hakkında bir sorunuz olsun, tavsiyeye veya tavsiyeye ihtiyacınız olsun - konu size bağlıdır!

Birinin tartışmayı başlatmasını beklemenize gerek yok - istediğiniz herhangi bir soru veya konuyla 3CX Türkiye topluluk forumunu açın!

Herkese iyi çalışmalar dilerim.
 
  • Like
Reactions: ERHAN YILDIRIM
Umarım her şeye cevap bulabiliriz burada!
 

Members online

Forum İstatistikleri

Threads
21,131
Messages
106,326
Members
70,212
Latest member
EricEbic
3CX'i edinin - Tamamen ücretsiz!

Ekibinizi ve müşterilerinizi bağlayın Telefon Sistemi Canlı Yardım Video Konferans

Hostingli veya Kendinden yönetimli. 10 kullanıcıya kadar sonsuza dek ücretsiz. Kredi kartı gerekmez. Risk almadan deneyin.

3CX register cta
Bu e-postaya bağlı bir 3CX Hesabı zaten mevcut. Oturum açmak veya unutmuşsanız şifrenizi sıfırlamak için Müşteri Portalına yönlendirileceksiniz.