3CX genel fiyat listesi hk.

MuratDemirtas

Gold Partner
Advanced Certified
Joined
Jan 27, 2021
Messages
121
Merhaba;

Yıllardır bildiğim ve gördüğüm 3CX tarafından yayınlanan fiyat listeleri tüm dünyada aynıdır. Peki 3CX bayilerinin liste fiyatları üzerinden indirim yapmasına nasıl bakıyor? İşi alabilmek için verilen tekliflerde 3CX lisans fiyatlarının çok altında fiyat teklifine (hani olursa!) bayi koruma ağı bakış açısıyla sizler bu konuda nasıl bakarsınız?
Bu konudaki merakımı gidermenizi rica ediyorum.

İyi çalışmalar.
 
Merhaba Murat bey,

Bayiler 3CX Bayiler Sözleşmesince, listelenen fiyatlarımızdan farklı bir fiyattan satış yapmalarına izin verilmez. Tüm Bayiler, bayilik programımıza katılarak bu sözleşmeyi kabul eder. Bu kural, bir bayinin destek, kurulum ve çevresel hizmetler için talep edebileceği ücretleri kapsamaz.


3CX, bu tür şirketleri bayi programımızdan çıkarma hakkına sahiptir.

İyi çalışmalar.
 
O halde bayiye aşırı fiyatlandırma nasıl bildirilir? 3cx destek ile iletişime geçebilir miyim? Bayi fiyatları konusunda biraz kafam karıştı. Farklı olmamaları gerektiğini bilmiyordum.
 
Merhaba,

Aşırı fiyatlandırmadan kastınız nedir ? Lisans anahtarı sitede görüldüğü fiyata satılması gerekmektedir. Yukarıda belirttiğim gibi; Bayinin, destek,kurulum ve çevresel hizmetler için talep edeceği ücretlere bir karışamayız.

Eğer Bayinin verdiği lisans fiyatı sitedeki listeden daha yüksek ise bunu [email protected] a bildirebilirsiniz ve gerekli ikaz ve uyarılar yapılır.

İyi çalışmalar.
 

Forum İstatistikleri

Threads
21,223
Messages
106,781
Members
70,370
Latest member
Axel_Equans
3CX'i edinin - Tamamen ücretsiz!

Ekibinizi ve müşterilerinizi bağlayın Telefon Sistemi Canlı Yardım Video Konferans

Hostingli veya Kendinden yönetimli. 10 kullanıcıya kadar sonsuza dek ücretsiz. Kredi kartı gerekmez. Risk almadan deneyin.

3CX register cta
Bu e-postaya bağlı bir 3CX Hesabı zaten mevcut. Oturum açmak veya unutmuşsanız şifrenizi sıfırlamak için Müşteri Portalına yönlendirileceksiniz.