PBX in a Flash 5PBX in a Flash, PBX paketinin yeni sürümü için 3CX’i çekirdek hizmet olarak seçmektedir.

LONDRA, BİRLEŞİK KRALLIK, 19 EKİM 2016 – Yeni nesil yazılım tabanlı Birleşik İletişimler Sistemi geliştiricisi 3CX, PBX in a Flash 5’in popüler paketinin yeni sürümünü çalıştırmak üzere 3CX’i seçtiğini duyurdu.

PBX in a Flash, kullanıcıların/şirketlerin tam bir PBX’i kolayca kurmasına ve yapılandırmasına imkan tanıyan bir VoIP paketidir. Çözüm, dünyanın dört bir tarafındaki on binlerce kullanıcı ve şirket tarafından kullanılmakta, büyük ve sadık bir topluluk tarafından forumlarında desteklenmektedir.

PBX in a Flash’ın güncel sürümü Asterisk®* / FreePBX® ile çalışmaktadır ancak sürüm 5, bunun yerine 3CX’in yeni Linux tabanlı sürümünü kullanacaktır. Debian 8, en iyi sunucu ürünlerinde kullanılan bir modern Linux dağıtımıdır

3CX CEO’su Nick Galea şöyle ifade etmektedir:
“PBX in a Flash 5’i çalıştırmaktan ötürü çok gururluyuz. Yerleşik ve itibar sahibi bir PBX paketidir ve Linux sürümümüz için onayını kazanmak 3CX için büyük bir kazançtır.”

PBX in a Flash’ın orijinal gelişticilerinden biri olan Ward Mundy:
“FreePBX®’in pazarlamasındaki güncel gelişmelerle hangi çekirdek hizmetin kullanılacağı konusunda, sonraki PBX in a Flash sürümü için bir dönüm noktasındaydık. Linux için 3CX, rakipsiz bir Birleşik İletişimler çözümü sunuyor ve kurulum kolaylığı, sıfır yönetici ve dahili güvenlik sağlıyor. Karmaşık olmayan lisanslaması ve ücretsiz sürümü, PBX in a Flash ve kullanıcılarımız için mükemmel uygunlukta. PBX in a Flash Geliştirme Ekibi, 3CX’i oybirliğiyle PIAF5 ürün tanıtımı için en iyi platform olarak seçti.”

Mevcudiyet:
PBX in a Flash 5 anında hazır ve buradan indirilebilir

3CX Hakkında (www.3cx.com.tr)

3CX, özel ip santrallerin yerini alarak iş bağlanabilirliğine ve iş birliğine yenilik getiren açık standartlı bir iletişim çözümünün geliştiricisidir. Ödül kazanan yazılım, her ölçekteki şirketin telekomünikasyon maliyetlerini azaltmasına, çalışan verimliliğini arttırmasına ve müşteri deneyimini geliştirmesine imkan tanır.

Entegre web konferans, Android ve iOS için uygulamalar, web sitesi canlı yardım, SMS, Facebook ve WhatsApp entegrasyonu ile 3CX, şirketlere yepyeni ve tam bir iletişim paketi sunmaktadır.

Küresel mevcudiyetini sürdüren 3CX'in ABD, Birleşik Krallık, Almanya, Güney Afrika, Rusya ve Avustralya'da ofisleri bulunmaktadır. 3CX'i LinkedIn, Instagram, Facebook ve Twitter’da ziyaret edin.

* Asterisk®, Sangoma Technologies’in Tescilli Ticari markasıdır. Bu ticari marka 3CX’in, ürünlerinin ya da web sitelerinin üyesi değildir. Sangoma Technologies burada tanıtılan ürünlerin/hizmetlerin kaynağı değildir ve bunların sponsorluğunu ya da onaylamasını yapmaz. 3CX, Sangoma Technologies ile bağlantılı değildir ve bu şirket tarafından sponsorluğu yapılmamaktadır. Tüm ürün ve şirket isimleri, ilgili sahiplerinin ticari markaları™ ya da tescilli® ticari markalarıdır. Bunların kullanımı herhangi bir bağlantı ya da bunlar tarafından onaylanma ifade etmez.