Genişletilmiş özellik seti ancak azaltılmış yönetici özelliği, yerinde veya özel bulutta kontrol sahibi olma imkanı sunar.

LONDRA, BİRLEŞİK KRALLIK, 6 TEMMUZ 2016 — Yeni nesil yazılım tabanlı Birleşik İletişimler Çözümü’nün geliştiricisi 3CX en son sürümünü duyurmaktadır. 3CX Sürüm 15, daha fazla özellik, daha yüksek güvenlik, daha modern bir görünüm ve daha fazla uygulamaya sahip daha kolay entegrasyonla PBX yöneticisini ortadan kaldırmak üzere ayarlanmıştır.

İlk Sıfır Yönetici PBX

V15 ile süregelen bakım neredeyse sıfırlanmıştır. Pahalı bir genel bulut hizmetine geçme ihtiyacı önlenerek bir PBX çalıştırmanın birçok yönü otomatikleştirilmiştir. Şirketler gerek yerinde gerekse bulutta telefon sistemleri üzerinde tam kontrole sahip olurlar. Güvenlik, yedekleme ve yenileme, güncelleme yönetimi ve yük devretme otomatik olarak 3CX tarafından yönetilir.

3CX CEO’su Nick Galea şöyle ifade etmektedir:
“3CX V15; sıfır yönetici, kurşun geçirmez güvenlik, entegre video konferansı, daha fazla uygulama entegrasyonu ve daha fazlasıyla Birleşik İletişimler’in çıtasını yükseltmektedir. Bu özellik kümesinin ve yeni fiyatlandırma stratejimizin pazar payımızı ciddi oranda arttıracağını beklemekteyiz.”

Kurşun Geçirmez Güvenlik

3CX’in dahili güvenliği elde edilmiştir:

  • SSL sertifikalarının otomatik olarak oluşturulması ve yönetimi:
    • HTTPS aracılığıyla telefonların tedariğinin sağlanması
    • SSL vasıtasıyla istemciye ve konsola bağlantılar
    • SSL lab’dan A+ derecelendirme.
  • SRTP aracılığıyla Ses Trafiğinin Şifrelemesi
  • İstemcilere ve SBC aracılığıyla tüm trafik şifrelenir
  • Daha güvenli web sunucu konfigürasyonu
  • SIP Saldırı araçlarının algılanması ve otomatik olarak kara listeye alınması

3CX artık PBX güvenliğinde standardı oluşturmaktadır.

Yeni Arayüz

3CX istemci ve yönetim konsolu arayüzü daha kullanıcı dostu hale getirilmiştir. 3CX softphone fonksiyonelliğini elde ederken, daha fazla UC benzeri arayüze sahip olmuştur. Özel bir arkaplanın/logonun belirlenmesi yeteneğine sahip olduğu gibi daha fazla tema da eklenmiştir.

custom theme

Daha Fazla ve Kişiselleştirilebilir Uygulama Entegrasyonu

Daha fazla yeni uygulamayı destekleyerek ve her çeşit CRM / İletişim Merkezi / Giden çağrı merkezi çözümüyle entegrasyonu kolaylaştıran bir programcık arayüzü ekleyerek entegrasyonumuzu genişlettik. Ayrıca ağ genişliğinde çalışmasını ve merkezden bakımının yapılmasını kolaylaştırdık. 3CX’in şu anda destekledikleri: Office 365, Google Rehber, Microsoft Dynamics, Salesforce, act!, Zendesk ve Freshdesk, daha fazlası da gelecek.

  • Ability to install and update centrally via the management console
  • Kullanımı kolay komut dizisi oluşturma arayüzü
  • Neredeyse her CRM için entegrasyonları kolayca adapte edin veya oluşturun
  • Giden arama programcıkları oluşturun

Standartlar Tabanlı Web Konferansı Dahildir

3CX ek yazılım, yönetim veya lisanslama gerektirmeden açık standartlar tabanlı video konferansını entegre eder:

  • Daha az bant genişliği kullanımı için yeni tekli akış teknolojisi
  • Yeni Android istemcisi
  • Kişisel Click2Meet URL
  • Markalanabilir

Cihaz Dostu

3CX v15, SSD sürücülü ve Windows lisansı bulunan fansız, 150$ altındaki mini bilgisayarlarda çalışmak üzere optimize edilmiştir. 3CX için sunucu bulunmayan 32 sim aramasına kadarlık küçük ofisler için mükemmeldir.

Yeni ÜCRETSİZ sürüm

V15’de popüler ÜCRETSİZ sürüm yeniden tanıtılmaktadır. Ücretsiz sürüm, daha sonra daha özellik zengini ticari bir sürüme yükseltilebilecek küçük ofisler için ideal 8 eşzamanlı arama lisansı artı 1 yıllık ücretsiz bakımı, 5 katılımcıya kadar ücretsiz web konferansını ve de tekli bir SIP Trunk / Ağ Geçidini içermektedir.

3CX V15, 11 Temmuz Pazartesi satışa hazır olacaktır.

İndirme Linkleri ve Dokümentasyon
3CX Telefon Sistemi v15’i indir RC2
iOS İstemci indir
Android İstemci indir
v15 Yönetici Kılavuzu‘nu okuyun

RC2 için tam değişim günlüğünü görüntüleyin.

3CX Hakkında (www.3cx.com.tr)

3CX, özel ip santrallerin yerini alarak iş bağlanabilirliğine ve iş birliğine yenilik getiren açık standartlı bir iletişim çözümünün geliştiricisidir. Ödül kazanan yazılım, her ölçekteki şirketin telekomünikasyon maliyetlerini azaltmasına, çalışan verimliliğini arttırmasına ve müşteri deneyimini geliştirmesine imkan tanır.

Entegre web konferans, Android ve iOS için uygulamalar, web sitesi canlı yardım, SMS, Facebook ve WhatsApp entegrasyonu ile 3CX, şirketlere yepyeni ve tam bir iletişim paketi sunmaktadır.

Küresel mevcudiyetini sürdüren 3CX'in ABD, Birleşik Krallık, Almanya, Güney Afrika, Rusya ve Avustralya'da ofisleri bulunmaktadır. 3CX'i LinkedIn, Instagram, Facebook ve Twitter’da ziyaret edin.