business web conferencingGündelik yaşantılarımızda sıklıkla başvurduğumuz online iletişim araçları artık iş yaşamımızda da hayatımızı kolaylaştırıyor. Hayatımızın her alanına nüfuz etmiş olan e-postayla iletişimin bir üst derecesi olarak değerlendirebileceğimiz video konferans sayesinde, farklı şehirlerdeki hatta ülkelerdeki yöneticilerin ya da aynı şehirde ama uzak mesafelerdeki çalışanların biraraya gelmek için zorlu planlamalar ve maliyetli seyahatler yapmasına gerek kalmadı. Günümüzdeki web konferansı hizmetleri gerek düzenli toplantılarınızda gerekse sınırlı bir zaman dilimindeki acil iş toplantılarınızda size büyük bir avantaj sunuyor.

Kullanım kolaylığının önemi

Günlük hayatımızda arkadaşlarımızla iletişimimizde yoğun olarak başvurduğumuz uygulamaların bilgisayarlarımızda veya akıllı telefonlarımızda fazla yer kaplamayan, indirilmesi ve yüklenmesi hızlı, mümkünse ücretsiz ve de en önemlisi kullanımı kolay anlaşılır ve pratik olanlarını tercih ederiz. Durum iş hayatımızda da farklı değildir. İş yaşantısının zorlu, stresli dakikalarına yeni bir uygulamanın kullanımını öğrenmek için harcayacağımız saatleri eklemek istemeyiz. Üstelik her katılımcının programı iyi şekilde kullanabilmesi, konferansın verimli ve amacına uygun şekilde gerçekleşmesi için bir zorunluluksa ve de kullanıcı lisansı başına ödeme yapmak zorundaysanız, bu video konferansını bazen imkansız ve maliyetli hale getirir ve fiziki türde geleneksel toplantılarda karar kılınır.

3CX ile seyahat masraflarına ve çalışanlarınızın düşen temposuna katlanmak zorunda kalmadan uygun maliyetli, verimli ve profesyonel bir çözüme sahip olabilirsiniz çünkü 3CX, Google’ın devrimsel WebRTC teknolojisini kullanır. Böylece herhangi bir ek bir yazılım veya eklenti indirmek zorunda kalmazsınız. Tek bir tıklamayla video konferansınıza başlar, zamandan tasarruf sağlarsınız. Hem katılımcılar hem de video konferansı düzenleyenler için konferansın ön hazırlıklı, profesyonelce ve hızla gerçekleşmesini sağlar. Peki bu başarı nasıl sağlanır?

3CX Telefon Sistemi’ne entegre edilmiş olan 3CX WebMeeting, WebRTC entegrasyonu ve web tabanlı fonksiyonellikle belirgin bir kullanım kolaylığı sunulur. Katılımcıların oturum açması, eklenti veya yazılım indirmesi ve herhangi bir ödeme yapması gerekmez böylece zamandan ve paradan tasarruf sağlanır. Sunumların ana bileşenleri olan PDF ve PowerPoint dosyaları önceden yüklenebilir. Geribildirimler için oylama aracından faydalanabilirsiniz.

Kullanım ücretinin maliyete etkisi

Web konferansı hizmeti sunan firmanın seçimi, sizi bu rekabette en ön sıralara taşıyan ve başarınızın daimi olmasını sağlayan önemli bir karardır. 3CX’in entegre video konferans çözümü; ücretsiz olması, sınırsız kullanıcı hakkı, tek tıklamayla konferansı başlatabileceğiniz kullanım kolaylığı gibi pek çok benzersiz özelliğiyle öne çıkmaktadır.

3CX her ölçekteki firmaya uygun bir çözümdür çünkü kullanıcı lisansı başına değil, katılımcı sayısına göre ödeme yaparsınız. Ödemeleri aylık olarak değil yılda bir defa yapma özgürlüğüne ve hangi paketi seçerseniz seçin, sınırsız kullanıcı hakkına sahip olursunuz. Sınırsız kullanıcı, verimsiz ve profesyonel olmayan hesap paylaşımının ortadan kaldırıldığı anlamına gelir.

Sonuç

Bir web toplantısının firmanız için geleneksel tipte, fiziki bir mekanda gerçekleşen klasik toplantılara göre büyük bir rekabet avantajı vardır. Kullanımı basit, verimli toplantı aracı 3CX WebMeeting ile gerçekleştireceğiniz web konferansıyla katılan çalışanlarınız ve düzenleyicileriniz zamandan tasarruf sağlarken iş performanslarını da etkileyecek şekilde motivasyon elde edeceklerdir.