Her yeni 3CX geliştirmesi ve özelliğiyle birlikte, müşterilerimizi daha mutlu ve çalışanlarını daha verimli kılmanın yollarını tanıtıyoruz ve Chrome için CallVia3CX uzantısının bu konuda bir benzeri yoktur!

CallVia3CX uzantısıyla kullanıcılar, basit bir fare tıklamasıyla telefon numaralarını doğrudan CRM’lerinden veya tarayıcılarından çevirebilirler. Numaralar, kopyalama yapıştırma veya arama gereksinimini ortadan kaldırarak aramanın yapılması için otomatik olarak Windows için 3CX istemcisine transfer edilir. Aslında ziyaret ettiğiniz her sayfaya Click2Call fonksiyonelliği sağlar!

Her gün sayısız arama gerçekleştiren çalışanların zamandan tasarruf etmesini, verimliliklerin artmasını ve satışlar ile müşteri memnuniyetini arttıran, büyük bir fark yaratan küçük bir özelliktir. Uzantı CRM uygulamaları, e-postalar, web siteleri ve daha pek çok şeydeki telefon numaralarını otomatik olarak tanımlayarak vurgular ve Windows için 3CX istemciyle kusursuz biçimde çalışır.

click to call

Eklenti, kullanıcıların iş akış sürecinin her adımındaki iletişimlerine ve günlük olarak kullandıkları uygulamalara ve web sitelerine entegre etmelerini sağlar.

CallVia3CX uzantısını hemen yüklemek için Chrome Store’a gidin!