Evet, iş iletişimi için doğru uygulamayı kullanırsanız yapabilir.

3CX’in akıllı telefon istemcileri sizi istediğiniz yerden ofisinize bağlar, her çeşit iletişimi mümkün kılar ve genel mobilite sağlar.

3CX akıllı telefon uygulamalarıyla; meslektaşlarınız, müşterileriniz ve seçtiğiniz bir biçimde iletişim kurabilir ve nereye giderseniz gidin temasta kalabilirsiniz.

Akıllı telefon uygulamalarımızla kuruluş mobilitesinde sınır kalmaz ve bunun bir maliyeti yoktur. Akıllı telefon uygulamasını kullanarak şirketinizde herhangi bir ofisten birini ücretsiz olarak arayın.

3CX’in Birleşik İletişimler Çözümü ile binlerce kullanıcı, bireysel bir taşınabilir dahili hat üzerinden nerede olurlarsa olsunlar ofisten telefon araması alabilir. 3CX akıllı telefonunuzdan size ulaştığı için hiçbir zaman aramaları kaçırmazsınız ve arayanın masanızda bulunmadığınızı bilmesi bile gerekmez.

Aslında hiçbir zaman normal bir GSM (cep telefonu) araması yapmanız da gerekmez çünkü akıllı telefonunuzdan bir VoIP araması yapabilir, anlık mesaj gönderebilir, sohbet edebilirsiniz ve bunların tamamı ücretsizdir. Zamandan da tasarruf edersiniz çünkü mevcudiyet durumunu görebilir böylece meslektaşınızın meşgul mü yoksa dışarıda mı olduğunu anlayabilirsiniz.

Sesli mesaj geçmişte kaldı! Aramaları meslektaşlarınıza tek bir tıklamayla yönlendirebilir hatta kişinin aramayı kabul edip etmeyeceğini görmek için bu yönlendirmeyi duyurabilirsiniz.

Sesli ve görüntülü konferans da bir veya iki tıklamayla gerçekleştirilebilir. 3CX istemcileri güçlü WebRTC platformunu kullanır böylece herhangi birine konferans linki gönderebilir ve doğrudan Chrome veya Firefox tarayıcısından katılmasını sağlayabilir.

3CX Android ve iOS istemcilerinin tüm yapabildiklerine buradan göz atabilirsiniz.