openstackBirleşik İletişimler Lideri Özel Bulut PBX için OpenStack’i Bünyesine Dahil Ediyor

LONDRA, BİRLEŞİK KRALLIK VE AUSTIN, TX – 21 EKİM 2016 – Yeni nesil yazılım tabanlı Birleşik İletişimler Sistemi’nin geliştiricisi 3CX, kar amacı gütmeyen OpenStack(r) Kurumu’nun kurumsal sponsoru olduğunu duyurdu. 3CX; Kurumu koruma, güçlendirme ve açık kaynaklı bulut işletim sistemi OpenStack’i tanıtma misyonuna bağlı özel bir teknoloji liderleri grubuna katılmaktadır.

3CX’in OpenStack’a taahhüdünün bir parçası olarak şirket, OpenStack’i PBX’ine dahil edecektir. Böylece işletmeler üstlerinde yönetim bulunmadan bulutta kendi özel PBX’lerine sahip olabileceklerdir. Buluttaki her bir 3CX örneği, işletmelerin kendi verilerinin ve ayarlarının tam kontrolüne sahip olmasını sağlayarak diğer diğer kullanıcılardan ayrılacaktır.

OpenStack’i kapsamasıyla birlikte 3CX, müşterilerine Birleşik İletişimler hizmetleri sunmak üzere daha büyük bir sanal barındırma sağlayıcıları grubunu da etkinleştirmektedir. Kurulu bir açık kaynak platformu olarak gelecekteki 3CX barındırma ortakları da hızlı kurulum ve daha yüksek marjlardan faydalanacaktır.

3CX CEO’su Nick Galea şöyle ifade etmektedir:
“3CX, Openstack topluluğunda dev bir potansiyel görüyor: Ölçeklenebilir, ucuz ve yönetimi kolay bir barındırmalı PBX altyapısı sağlamak üzere şirketlerin Openstack’i güçlendirmesine izin vermeyi planlıyoruz.”

OpenStack Ekosistem Müdürü Danny Carreno:
“OpenStack Kurumu’nun kurumsal bir sponsoru olarak 3CX’e OpenStack topluluğuna hoşgeldin demekten ötürü heyecanlıyız. 3CX, şu anda Birleşik İletişimler endüstrisinde çalışan çok az sayıda sponsordan biri ve topluluğu ileri taşıyacak işbirliğini ve katkısını sabırsızlıkla bekliyoruz. 3CX mühendislik ekibinin işbirliği, küresel geliştirici topluluğumuzun OpenStack ile çalışan kuruluştaki açık saklama standartlarını geliştirmesine yardımcı olacaktır.”

OpenStack Kurumu’nun amacı; genel ve özel OpenStack bulutlarının kapsama alanını büyütmek, platformu hedefleyen teknoloji satıcılarını etkinleştirmek ve geliştiricilere endüstrideki en iyi bulut yazılımını yaratmada destek olmaktır. Şu anda proje 20 milyonu aşkın kod satırından oluşmakta, 630 şirket OpenStack projesini desteklemekte ve OpenStack Kurumu topluluğa aktif biçimde katılan yaklaşık 63.000 kişiyi gözönünde bulundurmaktadır.

3CX Hakkında (www.3cx.com.tr)

3CX, özel ip santrallerin yerini alarak iş bağlanabilirliğine ve iş birliğine yenilik getiren açık standartlı bir iletişim çözümünün geliştiricisidir. Ödül kazanan yazılım, her ölçekteki şirketin telekomünikasyon maliyetlerini azaltmasına, çalışan verimliliğini arttırmasına ve müşteri deneyimini geliştirmesine imkan tanır.

Entegre web konferans, Android ve iOS için uygulamalar, web sitesi canlı yardım, SMS, Facebook ve WhatsApp entegrasyonu ile 3CX, şirketlere yepyeni ve tam bir iletişim paketi sunmaktadır.

Küresel mevcudiyetini sürdüren 3CX'in ABD, Birleşik Krallık, Almanya, Güney Afrika, Rusya ve Avustralya'da ofisleri bulunmaktadır. 3CX'i LinkedIn, Instagram, Facebook ve Twitter’da ziyaret edin.