2016 3CX için büyük bir yıldı! Sürüm 15 ve Linux Sürümü‘nü piyasaya çıkardık ve istemciler için arayüzümüzde ve web yönetim konsolumuzda büyük geliştirmeler ve değişiklikler yaptık. Şirket haberleriyle ilgili olarak toplumda yerel sporu destekleme çabasıyla Kıbrıs Futbol Takımı Apoel ile 3 yıllık bir sponsorluk imzaladık. Bu da yeterli değilse, yazın başlamış olan yeni küresel genel merkezlerimizin inşa planlarını tamamladık!

Yeni bina, yeni işler yaratarak ve 3CX markasının ve ürününün bir sonraki seviyeye taşınmasına yardımcı olarak yerel toplumu desteklerken 3CX’in son birkaç yılda gördüğümüz inanılmaz hızdaki büyümesini sürdürmesini sağlayacaktır. Kuzey Amerika’daki 5.000’i aşkın ortağımızı daha iyi şekilde desteklememizi sağlayan Tampa, Florida’daki yeni ABD genel merkezlerimizin açılışını takiben küresel genişlemeye yönelik planlar da mevcuttur.

3CX ekibi 2017’nin bizlere neler getireceğini görmek için sabırsızlanıyor ve ortaklarımızla parlak ve umut verici geleceği dört gözle bekliyor! Ve tabii ki inşası tamamlandığında size tam bir bina turu sunacağımızdan emin olun!